Giriş Kayıt
Tony Nigro

Tony Nigro


Editör, Editör, Yapımcı, Oyuncu

Tony Nigro, editör, editör, yapımcı, oyuncu. Dog Whisperer with Cesar Millan (2004), 29 Numaralı Uçuş (2005), Tosh.0 (2009), Lower Learning (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Editorial Department 7.4 12,767

Kapak Güzeli
2009 Komedi Editorial Department 5.0 18,730
2008 Komedi Editorial Department 3.9 2,206
2008 Suç Editorial Department 7.3 8,722
2006 Reality-TV Yapımcı
Editör
7.1 623
2006 Komedi Editorial Department
Görsel Efekt
Editör
7.9 40,663

29 Numaralı Uçuş
2005 Macera Editorial Department 7.3 1,303
2004 Aile Editorial Department 8.1 2,250
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,132
Dizi Altyazıları
The Flash (6,868) Into the Badlands (3,359) Black Sails (2,370) Legion (2,265) Vikings (1,779) Legends of Tomorrow (1,621) Arrow (1,603) 24: Legacy (1,598) Iron Fist (1,582) Game of Thrones (1,404)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017