Giriş Kayıt
Tony Nigro

Tony Nigro


Editör, Editör, Yapımcı, Oyuncu

Tony Nigro, editör, editör, yapımcı, oyuncu. Dog Whisperer with Cesar Millan (2004), 29 Numaralı Uçuş (2005), Tosh.0 (2009), Okulun Böylesi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Editorial Department 7.4 12,948

Kapak Güzeli
2009 Komedi Editorial Department 5.0 19,019

Okulun Böylesi
2008 Komedi Editorial Department 3.9 2,206
2008 Suç Editorial Department 7.3 8,873
2006 Reality-TV Yapımcı
Editör
7.1 623
2006 Komedi Editorial Department
Görsel Efekt
Editör
7.9 41,291

29 Numaralı Uçuş
2005 Macera Editorial Department 7.3 1,303
2004 Aile Editorial Department 8.1 2,250
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,132
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017