Giriş Kayıt
Tony Nigro

Tony Nigro


Editör, Editör, Yapımcı, Oyuncu

Tony Nigro, editör, editör, yapımcı, oyuncu. Dog Whisperer with Cesar Millan (2004), 29 Numaralı Uçuş (2005), Tosh.0 (2009), Okulun Böylesi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Editorial Department 7.4 13,342

Kapak Güzeli
2009 Komedi Editorial Department 5.0 19,471

Okulun Böylesi
2008 Komedi Editorial Department 3.9 2,206
2008 Suç Editorial Department 7.3 9,033
2006 Reality-TV Yapımcı
Editör
7.1 623
2006 Komedi Editorial Department
Görsel Efekt
Editör
7.9 42,395

29 Numaralı Uçuş
2005 Macera Editorial Department 7.3 1,303
2004 Aile Editorial Department 8.1 2,250
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,132
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018