Giriş Kayıt
Tony Nigro

Tony Nigro


Editör, Editör, Görsel Efekt, Yapımcı

Tony Nigro, editör, editör, görsel efekt, yapımcı. Dog Whisperer with Cesar Millan (2004), 29 Numaralı Uçuş (2005), Tosh.0 (2009), Okulun Böylesi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Editorial Department 7.4 13,083

Kapak Güzeli
2009 Komedi Editorial Department 5.0 19,194

Okulun Böylesi
2008 Komedi Editorial Department 3.9 2,206
2008 Suç Editorial Department 7.3 8,936
2006 Reality-TV Yapımcı
Editör
7.1 623
2006 Komedi Editorial Department
Görsel Efekt
Editör
7.9 41,709

29 Numaralı Uçuş
2005 Macera Editorial Department 7.3 1,303
2004 Aile Editorial Department 8.1 2,250
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,132
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017