Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ye-seul Han

Ye-seul Han (34)


Oyuncu

Leslie Kim, 18 Eylül 1982 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Yonguijudo Miss Shin (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leslie Kim
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1982
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.4 49
2014 Komedi Oyuncu 7.3 208
2011 29 Komedi Oyuncu 6.8 565
2011 Oyuncu    

Noel'de Kar Yağacak Mı?
2009 27 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2007 25 Komedi Oyuncu 5.9 189
2006 Komedi Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu    
2003 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017