Giriş Kayıt
Kenneth Altman

Kenneth Altman


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Sesler, Yönetmen Asistanı

Kenneth Altman, yapımcı, yapım yöneticisi, sesler, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Ken Altman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Sesler    
2017 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi    
2017 Dram Yönetmen Asistanı    
2013 Tarihi Yapım Yöneticisi 4.1 473
2012 Dram Yapımcı 6.7 71
2010 Komedi Yapımcı 3.4 341
Dizi Altyazıları
Vikings (14,270) Supernatural (6,163) Mr. Robot (5,652) The Big Bang Theory (4,876) Gotham (3,849) Game of Thrones (3,699) Arrow (2,835) Shameless (2,763) The Flash (2,648) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017