Giriş Kayıt
Brendan Griffin

Brendan Griffin (37)


Oyuncu

Brendan Griffin, 12 Ekim 1979 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Para Avcısı (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ekim 1979
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Babalar ve Kızları
2015 36 Dram Oyuncu 7.1 16,713
2014 35 Dram Oyuncu 7.3 36

Para Avcısı
2013 34 Biyografi Oyuncu 8.2 885,724

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 138,666
2011 32 Dram Oyuncu 6.2 738

Risk Almak
2009 30 Dram Oyuncu    

Dadım Aşık
2007 28 Komedi Oyuncu 6.2 50,812
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017