Giriş Kayıt
Brendan Griffin

Brendan Griffin (37)


Oyuncu

Brendan Griffin, 12 Ekim 1979 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Para Avcısı (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ekim 1979
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Babalar ve Kızları
2015 36 Dram Oyuncu 7.1 16,233
2014 35 Dram Oyuncu 7.3 36

Para Avcısı
2013 34 Biyografi Oyuncu 8.2 872,399

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 137,217
2011 32 Dram Oyuncu 6.2 738

Risk Almak
2009 30 Dram Oyuncu    

Dadım Aşık
2007 28 Komedi Oyuncu 6.2 50,414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017