Giriş Kayıt
Chris Paine

Chris Paine


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Kameraman

Chris Paine, oyuncu, yapımcı, yönetmen, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.8 688
2015 Belgesel Yapımcı 7.2 384
2013 Belgesel Oyuncu 7.8 1,325
2012 Belgesel Oyuncu    
2011 Belgesel Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Kameraman
7.1 1,483
2010 Belgesel 7.9 22

Elektirik Arabayı Kim Öldürdü ?
2006 Belgesel Kameraman
Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.7 11,346
2003 Belgesel Yapımcı 7.9 1,130
2000 Belgesel Yapımcı 7.2 314

Oyuncu
1992 Komedi Çeşitli 7.6 47,074
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018