Giriş Kayıt
Gabriel Carter

Gabriel Carter


Oyuncu

Gabriel Carter, oyuncu.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 5.7 1,438
2014 Korku Oyuncu    

Mezar Buluşmaları 2
2012 Korku Oyuncu 5.2 17,483

Soğuk İntikam
2012 Western Oyuncu 4.8 1,600

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Oyuncu 4.9 194,394

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 318,186
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017