Giriş Kayıt
Gabriel Carter

Gabriel Carter


Oyuncu

Gabriel Carter, oyuncu.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.6 388
2017 Korku Oyuncu 8.6 14
2016 Korku Oyuncu 6.0 3,130
2014 Korku Oyuncu 4.8 545

Mezar Buluşmaları 2
2012 Korku Oyuncu 5.2 17,483

Soğuk İntikam
2012 Western Oyuncu 4.8 1,600

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Oyuncu 4.9 199,599

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 332,890
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018