Giriş Kayıt
Gabriel Carter

Gabriel Carter


Oyuncu

Gabriel Carter, oyuncu.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 5.7 1,438
2014 Korku Oyuncu    

Mezar Buluşmaları 2
2012 Korku Oyuncu 5.2 17,483

Soğuk İntikam
2012 Western Oyuncu 4.8 1,600

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Oyuncu 4.9 192,220

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 311,472
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017