Giriş Kayıt
Darren Toon

Darren Toon


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Darren Toon, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Game-Show Yapımcı 8.1 2,023
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 517
2006 Belgesel Oyuncu Yönetmeni 4.0 802
2004 Game-Show Oyuncu Yönetmeni 5.5 4,642
2002 Game-Show Casting 3.0 4,853
2000 Game-Show Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.4 8,509
2000 Suç Çeşitli 5.3 586
1999 Belgesel Çeşitli    

Kumpas
1997 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,922
Film Altyazıları
The Foreigner (8,318) The Mountain Between Us (5,422) Flatliners (5,249) Beyond Skyline (3,580) Stronger (3,576) Dunkirk (3,393) American Made (2,290) It (2,242) Kingsman: The Golden Circle (2,070) Victoria & Abdul (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017