Giriş Kayıt
Darren Toon

Darren Toon


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Darren Toon, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Game-Show Yapımcı 8.1 1,911
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 517
2006 Belgesel Oyuncu Yönetmeni 4.0 802
2004 Game-Show Oyuncu Yönetmeni 5.5 4,642
2002 Game-Show Casting 3.0 4,799
2000 Game-Show Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.3 8,423
2000 Suç Çeşitli 5.3 586
1999 Belgesel Çeşitli    

Kumpas
1997 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,922
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017