Giriş Kayıt
Darren Toon

Darren Toon


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Darren Toon, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Game-Show Yapımcı 8.1 2,236
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 517
2006 Belgesel Oyuncu Yönetmeni 4.0 802
2004 Game-Show Oyuncu Yönetmeni 5.5 4,642
2002 Game-Show Casting 3.1 5,046
2000 Game-Show Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.3 8,652
2000 Suç Çeşitli 5.3 586
1999 Belgesel Çeşitli    

Kumpas
1997 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,922
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018