Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ed Cunningham

Ed Cunningham (47)


Yapımcı, Kameraman, Oyuncu

Ed Cunningham, 17 Ağustos 1969 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu yapımcı, kameraman, oyuncu. The King of Kong (2007), Undefeated (2011), (2011) Breaking In (2011), (2015) Finders Keepers (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 46 Belgesel Yapımcı 6.9 1,417
2013 Reality-TV Yapımcı    

Kimlik Hırsızı
2013 44 Komedi 5.7 100,688
2011 Aksiyon Yapımcı 7.2 6,728
2011 42 Belgesel Yapımcı 7.8 5,843
2010 41 Belgesel Yapımcı 7.1 373
2007 38 Belgesel Editorial Department
Kameraman
Yapımcı
8.2 30,753
2003 34 Komedi Oyuncu 6.0 1,919
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017