Giriş Kayıt
Mark Davidson

Mark Davidson


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Mark Davidson, sanat bölümü, set dekoratörü. Hız Tuzağı (1994), Aşkı Ararken (2005), Sinek 2 (1989), House Arrest (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.4 2,603
2009 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü    

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Set Dekoratörü 7.7 40,634

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Set Dekoratörü    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Set Dekoratörü    
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.0 3,279

Aşkı Ararken
2005 Dram Sanat Bölümü 6.4 21,339

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 8.1 51,162
2004 Aksiyon Set Dekoratörü    

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 318,369

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Set Dekoratörü 8.4 68,027
1997 Aksiyon Set Dekoratörü    
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.7 6,608

Kuzey
1994 Macera Sanat Bölümü 4.4 11,645
1994 Macera Sanat Bölümü 3.1 8,658

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 272,514
1993 Dram Sanat Bölümü
Taşıma Bölümü
   
1991 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,381

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 31,438

Sinek 2
1989 Korku Sanat Bölümü 4.9 17,557
1988 Dram Sanat Bölümü 5.8 530
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017