Giriş Kayıt
Mark Davidson

Mark Davidson


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Mark Davidson, sanat bölümü, set dekoratörü. Hız Tuzağı (1994), Aşkı Ararken (2005), Sinek 2 (1989), House Arrest (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.4 2,698

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Set Dekoratörü 7.7 41,741
2009 Aksiyon Set Dekoratörü 8.1 3,834

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 19,130

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Set Dekoratörü 7.4 17,325
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.0 3,279

Aşkı Ararken
2005 Dram Sanat Bölümü 6.4 21,339

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 8.1 52,608

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 327,895

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Set Dekoratörü 8.4 70,897
1997 Aksiyon Set Dekoratörü 8.3 2,356
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.7 6,820

Kuzey
1994 Macera Sanat Bölümü 4.4 11,816
1994 Macera Sanat Bölümü 3.1 8,928

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 281,179
1993 Dram Sanat Bölümü
Taşıma Bölümü
   
1991 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,381

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 33,740

Sinek 2
1989 Korku Sanat Bölümü 4.9 18,151
1988 Dram Sanat Bölümü 5.8 530
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017