Giriş Kayıt
Jayakrishna Gummadi

Jayakrishna Gummadi


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Jayakrishna Gummadi, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 175
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 1,150
2014 Korku Görüntü Yönetmeni 6.2 604
2014 Komedi Kameraman 7.1 5,892
2007 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.2 281
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018