Giriş Kayıt
Valentin Siroon

Valentin Siroon


Oyuncu

Valentin Siroon, Tehran, İran doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Tehran, İran
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 3.8 209
2006 Suç Oyuncu 8.1 1,448

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Oyuncu 5.2 21,754

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Oyuncu 6.1 45,116

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Oyuncu 6.2 49,897
1998 Komedi Oyuncu 6.2 1,862
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,618) Rogue One (6,322) Split (6,271) Live by Night (6,043) Hidden Figures (5,465) Assassin's Creed (4,478) Paterson (4,051) Patriots Day (3,825) Allied (3,364) Brimstone (2,017)
Dizi Altyazıları
Legion (9,876) Arrow (5,886) The Flash (5,578) The 100 (3,735) The Expanse (3,398) Legends of Tomorrow (2,754) Colony (2,485) The Blacklist (2,389) Vikings (2,339) Designated Survivor (2,260)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017