Giriş Kayıt
Valentin Siroon

Valentin Siroon


Oyuncu

Valentin Siroon, Tehran, İran doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Tehran, İran
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 3.8 209
2006 Suç Oyuncu 8.1 1,448

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Oyuncu 5.2 21,606

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Oyuncu 6.1 44,601

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Oyuncu 6.2 49,500
1998 Komedi Oyuncu 6.2 1,862
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017