Giriş Kayıt
Valentin Siroon

Valentin Siroon


Oyuncu

Valentin Siroon, Tehran, İran doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Tehran, İran
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 3.8 209
2006 Suç Oyuncu 8.1 1,448

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Oyuncu 5.2 23,121

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Oyuncu 6.1 47,621

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Oyuncu 6.2 51,776
1998 Komedi Oyuncu 6.2 1,862
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018