Giriş Kayıt
Esteban Carvajal-Alegria

Esteban Carvajal-Alegria


Oyuncu

Esteban Carvajal Alegria, oyuncu. Güzel İnsan (2008), (2007) Aşk Şarkısı (2007), (2010) Hayatını Yaşamak İsteyen Adam (2010), (2009) Suç Ordusu (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Esteban Carvajal Alegria
Diğer Bir İsmi: Esteban Carvajal Alegria
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşam Savaşı
2011 Dram Oyuncu 7.0 4,281

Bizi Rahat Bırakın
2011 Komedi Oyuncu 6.0 506
2011 Dram Oyuncu 5.4 572

Hayatını Yaşamak İsteyen Adam
2010 Dram Oyuncu 6.7 2,857

Simon Werner Kayboldu
2010 Dram Oyuncu 6.4 861

Suç Ordusu
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,593

Güzel İnsan
2008 Dram Oyuncu 6.8 3,956

Aşk Şarkısı
2007 Dram Oyuncu 7.2 7,378
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017