Giriş Kayıt
Mark Tankersley

Mark Tankersley


Oyuncu

Mark Tankersley, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.1 160
2013 Belgesel Oyuncu 8.4 21

İsyan
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 87,431
2012 Dram Oyuncu 5.9 28
1989 Dram Oyuncu 2.8 477
Dizi Altyazıları
Westworld (6,551) The 100 (3,135) The Expanse (2,558) La casa de papel (1,850) The Crossing (1,620) Colony (1,458) 12 Monkeys (1,191) Into the Badlands (1,007) Genius (999) Vikings (978)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018