Giriş Kayıt
Michael L. Holland

Michael L. Holland


Editör, Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Yapımcı

Michael L. Holland, editör, yönetmen asistanı, görsel efekt, yapımcı. Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Alacakaranlık (2008), Kızımı Kurtarın (2007), Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Holland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editorial Department 7.2 469
2014 Dram Editorial Department 8.3 19,257
2012 Aksiyon Editorial Department 5.6 614
2010 Game-Show Yapımcı 8.1 1,968
2010 Dram Editorial Department 7.6 12,318
2010 Editorial Department 6.2 609
2010 Dram Editorial Department    

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 25,139
2009 Dram Editorial Department 7.7 41,829
2009 Komedi Editorial Department 6.7 120,490

Tıkanma
2008 Komedi Editorial Department 6.5 28,961

Alacakaranlık
2008 Dram Editorial Department 5.2 366,338

Skor Peşinde
2008 Macera Editorial Department 6.5 75,899

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Editorial Department 7.3 21,106

Göz
2008 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
5.4 46,152

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Editorial Department 7.7 212,338

3:10 Treni
2007 Macera Editorial Department 7.7 252,100

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Editorial Department 6.1 249,437

Ocean's 12
2004 Suç Editorial Department 6.5 305,314

Büyük İskender
2004 Aksiyon Editorial Department 5.5 145,922
2004 Aksiyon Editorial Department 7.0 38,607

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Editorial Department 7.9 94,697
2001 Komedi Editorial Department 8.4 208,686

Gladyatör
2000 Aksiyon Editorial Department 8.5 1,078,718

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Editorial Department 6.5 583,772

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 64,590

Gölge
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 19,874
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 87,976
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017