Giriş Kayıt
Michael L. Holland

Michael L. Holland


Editör, Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Yapımcı

Michael L. Holland, editör, yönetmen asistanı, görsel efekt, yapımcı. Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Alacakaranlık (2008), Kızımı Kurtarın (2007), Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Holland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Editorial Department 4.6 626
2015 Komedi Editorial Department 7.2 469
2014 Dram Editorial Department 8.3 21,721
2012 Aksiyon Editorial Department 5.6 614
2010 Game-Show Yapımcı 8.1 2,140
2010 Dram Editorial Department 7.6 12,562
2010 Editorial Department 6.2 609

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 25,792
2009 Dram Editorial Department 6.1 3,481
2009 Dram Editorial Department 7.7 42,472
2009 Komedi Editorial Department 6.7 121,997

Tıkanma
2008 Komedi Editorial Department 6.5 29,658

Alacakaranlık
2008 Dram Editorial Department 5.2 372,362

Skor Peşinde
2008 Macera Editorial Department 6.5 76,927

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Editorial Department 7.3 21,551

Göz
2008 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
5.4 46,643

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Editorial Department 7.7 218,722

3:10 Treni
2007 Macera Editorial Department 7.7 256,771

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Editorial Department 6.1 252,571

Ocean's 12
2004 Suç Editorial Department 6.5 312,015

Büyük İskender
2004 Aksiyon Editorial Department 5.6 148,186
2004 Aksiyon Editorial Department 7.0 39,332

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Editorial Department 7.9 97,764
2001 Komedi Editorial Department 8.4 211,966

Gladyatör
2000 Aksiyon Editorial Department 8.5 1,111,339

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Editorial Department 6.5 608,539

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 66,159

Gölge
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 20,257
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 90,054
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018