Giriş Kayıt
Michael L. Holland

Michael L. Holland


Editör, Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Yapımcı

Michael L. Holland, editör, yönetmen asistanı, görsel efekt, yapımcı. Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Alacakaranlık (2008), Kızımı Kurtarın (2007), Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Holland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editorial Department 7.2 469
2012 Aksiyon Editorial Department 5.6 614
2010 Dram Editorial Department 7.6 11,975
2010 Editorial Department 6.2 609
2010 Game-Show Yapımcı 8.1 1,580
2010 Dram Editorial Department    

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 24,051
2009 Dram Editorial Department 7.7 41,099
2009 Komedi Editorial Department 6.7 118,815

Tıkanma
2008 Komedi Editorial Department 6.5 28,961

Alacakaranlık
2008 Dram Editorial Department 5.2 359,157

Skor Peşinde
2008 Macera Editorial Department 6.5 74,570

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Editorial Department 7.3 20,341

Göz
2008 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
5.4 45,431

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Editorial Department 7.7 204,618

3:10 Treni
2007 Macera Editorial Department 7.7 246,607

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Editorial Department 6.1 245,787

Ocean's 12
2004 Suç Editorial Department 6.5 297,175

Büyük İskender
2004 Aksiyon Editorial Department 5.5 143,119
2004 Aksiyon Editorial Department 7.0 37,783

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Editorial Department 7.9 91,643
2001 Komedi Editorial Department 8.4 203,146

Gladyatör
2000 Aksiyon Editorial Department 8.5 1,041,341

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Editorial Department 6.5 565,981

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 63,102

Gölge
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 19,430
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 85,765
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017