Giriş Kayıt
Michael L. Holland

Michael L. Holland


Editör, Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Yapımcı

Michael L. Holland, editör, yönetmen asistanı, görsel efekt, yapımcı. Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Alacakaranlık (2008), Kızımı Kurtarın (2007), Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Holland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Editorial Department 4.5 2,105
2015 Komedi Editorial Department 7.2 469
2014 Dram Editorial Department 8.3 22,522
2012 Aksiyon Editorial Department 5.6 614
2011 Game-Show Yapımcı 8.1 2,236
2010 Dram Editorial Department 7.6 12,751
2010 Editorial Department 6.2 609

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 26,239
2009 Dram Editorial Department 6.1 3,481
2009 Dram Editorial Department 7.7 42,833
2009 Komedi Editorial Department 6.7 122,760

Tıkanma
2008 Komedi Editorial Department 6.5 29,765

Alacakaranlık
2008 Dram Editorial Department 5.2 376,166

Skor Peşinde
2008 Macera Editorial Department 6.5 77,677

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Editorial Department 7.3 21,794

Göz
2008 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
5.4 47,382

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Editorial Department 7.7 221,846

3:10 Treni
2007 Macera Editorial Department 7.7 259,826

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Editorial Department 6.1 254,628

Ocean's 12
2004 Suç Editorial Department 6.5 316,675

Büyük İskender
2004 Aksiyon Editorial Department 5.6 149,710
2004 Aksiyon Editorial Department 7.0 39,743

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Editorial Department 7.9 99,825
2001 Komedi Editorial Department 8.4 215,362

Gladyatör
2000 Aksiyon Editorial Department 8.5 1,136,888

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Editorial Department 6.5 620,066

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 67,122

Gölge
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 20,639
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 91,189
Dizi Altyazıları
Westworld (5,851) The Expanse (3,085) The 100 (2,766) La casa de papel (2,033) Colony (1,817) The Crossing (1,586) Luke Cage (1,443) Genius (1,275) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,111)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018