Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael L. Holland

Michael L. Holland


Editör, Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Yapımcı

Michael L. Holland, editör, yönetmen asistanı, görsel efekt, yapımcı. Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Alacakaranlık (2008), Kızımı Kurtarın (2007), Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Holland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editorial Department 7.2 469
2012 Aksiyon Editorial Department 5.6 614
2010 Dram Editorial Department 7.6 11,847
2010 Editorial Department 6.2 609
2010 Game-Show Yapımcı 8.1 1,580
2010 Dram Editorial Department    

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 23,933
2009 Dram Editorial Department 7.7 40,824
2009 Komedi Editorial Department 6.7 118,148

Tıkanma
2008 Komedi Editorial Department 6.5 28,727

Alacakaranlık
2008 Dram Editorial Department 5.2 355,181

Skor Peşinde
2008 Macera Editorial Department 6.5 74,011

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Editorial Department 7.3 19,969

Göz
2008 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
5.4 44,995

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Editorial Department 7.7 200,412

3:10 Treni
2007 Macera Editorial Department 7.7 243,592

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Editorial Department 6.1 244,142

Ocean's 12
2004 Suç Editorial Department 6.5 292,913

Büyük İskender
2004 Aksiyon Editorial Department 5.5 141,733
2004 Aksiyon Editorial Department 7.0 37,425

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Editorial Department 7.9 90,122
2001 Komedi Editorial Department 8.4 200,127

Gladyatör
2000 Aksiyon Editorial Department 8.5 1,021,778

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Editorial Department 6.5 556,677

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 62,410

Gölge
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 19,199
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 84,707
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017