Giriş Kayıt
Michael L. Holland

Michael L. Holland


Editör, Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Yapımcı

Michael L. Holland, editör, yönetmen asistanı, görsel efekt, yapımcı. Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Alacakaranlık (2008), Kızımı Kurtarın (2007), Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Holland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Editorial Department    
2015 Komedi Editorial Department 7.2 469
2014 Dram Editorial Department 8.3 20,513
2012 Aksiyon Editorial Department 5.6 614
2010 Game-Show Yapımcı 8.1 2,023
2010 Dram Editorial Department 7.6 12,409
2010 Editorial Department 6.2 609

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 25,444
2009 Dram Editorial Department 6.1 3,481
2009 Dram Editorial Department 7.7 42,056
2009 Komedi Editorial Department 6.7 120,978

Tıkanma
2008 Komedi Editorial Department 6.5 28,961

Alacakaranlık
2008 Dram Editorial Department 5.2 368,515

Skor Peşinde
2008 Macera Editorial Department 6.5 76,278

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Editorial Department 7.3 21,288

Göz
2008 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
5.4 46,643

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Editorial Department 7.7 214,965

3:10 Treni
2007 Macera Editorial Department 7.7 253,892

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Editorial Department 6.1 250,668

Ocean's 12
2004 Suç Editorial Department 6.5 307,673

Büyük İskender
2004 Aksiyon Editorial Department 5.6 146,804
2004 Aksiyon Editorial Department 7.0 38,888

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Editorial Department 7.9 95,919
2001 Komedi Editorial Department 8.4 209,984

Gladyatör
2000 Aksiyon Editorial Department 8.5 1,090,549

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Editorial Department 6.5 589,657

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 65,203

Gölge
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 20,071
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 88,752
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017