Giriş Kayıt
Michael L. Holland

Michael L. Holland


Editör, Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Yapımcı

Michael L. Holland, editör, yönetmen asistanı, görsel efekt, yapımcı. Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Alacakaranlık (2008), Kızımı Kurtarın (2007), Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Holland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editorial Department 7.2 469
2012 Aksiyon Editorial Department 5.6 614
2010 Dram Editorial Department 7.6 12,035
2010 Editorial Department 6.2 609
2010 Game-Show Yapımcı 8.1 1,580
2010 Dram Editorial Department    

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 24,283
2009 Dram Editorial Department 7.7 41,223
2009 Komedi Editorial Department 6.7 119,061

Tıkanma
2008 Komedi Editorial Department 6.5 28,961

Alacakaranlık
2008 Dram Editorial Department 5.2 360,282

Skor Peşinde
2008 Macera Editorial Department 6.5 74,780

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Editorial Department 7.3 20,465

Göz
2008 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
5.4 45,619

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Editorial Department 7.7 205,734

3:10 Treni
2007 Macera Editorial Department 7.7 247,621

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Editorial Department 6.1 246,305

Ocean's 12
2004 Suç Editorial Department 6.5 298,551

Büyük İskender
2004 Aksiyon Editorial Department 5.5 143,574
2004 Aksiyon Editorial Department 7.0 37,916

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Editorial Department 7.9 92,162
2001 Komedi Editorial Department 8.4 204,123

Gladyatör
2000 Aksiyon Editorial Department 8.5 1,047,418

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Editorial Department 6.5 569,145

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 63,327

Gölge
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 19,502
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 86,114
Film Altyazıları
Gold (7,404) Rings (3,855) Logan (3,101) Get Out (2,509) La La Land (2,107) The Age of Shadows (1,905) Split (1,898) Zashchitniki (1,730) The Great Wall (1,547) Office Christmas Party (1,444)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,985) The Blacklist (4,411) The Expanse (3,321) The Last Kingdom (2,177) Better Call Saul (2,161) Doctor Who (1,727) Game of Thrones (1,711) Vikings (1,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,656) Supernatural (1,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017