Giriş Kayıt
Michael L. Holland

Michael L. Holland


Editör, Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Yapımcı

Michael L. Holland, editör, yönetmen asistanı, görsel efekt, yapımcı. Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Alacakaranlık (2008), Kızımı Kurtarın (2007), Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Holland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editorial Department 7.2 469
2012 Aksiyon Editorial Department 5.6 614
2010 Dram Editorial Department 7.6 11,914
2010 Editorial Department 6.2 609
2010 Game-Show Yapımcı 8.1 1,580
2010 Dram Editorial Department    

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 23,953
2009 Dram Editorial Department 7.7 40,958
2009 Komedi Editorial Department 6.7 118,521

Tıkanma
2008 Komedi Editorial Department 6.5 28,961

Alacakaranlık
2008 Dram Editorial Department 5.2 357,456

Skor Peşinde
2008 Macera Editorial Department 6.5 74,323

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Editorial Department 7.3 20,153

Göz
2008 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
5.4 45,220

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Editorial Department 7.7 202,793

3:10 Treni
2007 Macera Editorial Department 7.7 245,141

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Editorial Department 6.1 245,084

Ocean's 12
2004 Suç Editorial Department 6.5 295,412

Büyük İskender
2004 Aksiyon Editorial Department 5.5 142,509
2004 Aksiyon Editorial Department 7.0 37,639

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Editorial Department 7.9 91,009
2001 Komedi Editorial Department 8.4 201,882

Gladyatör
2000 Aksiyon Editorial Department 8.5 1,032,710

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Editorial Department 6.5 561,983

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 62,798

Gölge
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 19,299
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 85,351
Film Altyazıları
Passengers (7,159) Doctor Strange (3,610) Assassin's Creed (3,550) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,442) Allied (2,372) Moana (1,584) Forushande (1,396) Hacksaw Ridge (1,386) Split (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,138) Legion (7,328) Supernatural (7,214) Arrow (5,431) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,549) Black Sails (3,501) Taboo (3,427) Vikings (3,367) Suits (3,007) Legends of Tomorrow (2,892)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017