Giriş Kayıt
William Burns

William Burns


Oyuncu

William Burns, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafere Doğru
2006 Biyografi Oyuncu 7.2 37,375

Şansa Bak
2006 Komedi Oyuncu 5.4 47,604
2005 Aile Oyuncu 6.1 865
2005 Biyografi Oyuncu    
2005 Biyografi Çeşitli 7.4 3,114
Film Altyazıları
The Foreigner (8,681) The Mountain Between Us (5,492) Flatliners (5,360) Beyond Skyline (3,657) Stronger (3,621) Dunkirk (3,471) It (2,634) American Made (2,342) Kingsman: The Golden Circle (2,119) Victoria & Abdul (1,793)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017