Giriş Kayıt
Seth Zimmerman

Seth Zimmerman


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Seth Zimmerman, yönetmen asistanı, oyuncu. Örnek Aile (2009), Stomp the Yard (2007), Three Can Play That Game (2007), Rectify (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Biraderler
2014 Aksiyon 0 6.2 84,775
2013 Dram 0 8.4 19,434

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi 0 6.6 39,949

Yürüyen Ölüler
2010 Dram 0 8.5 709,420

Örnek Aile
2009 Komedi 0 6.5 35,036

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku 0 4.9 39,153

Van Wilder 3
2009 Komedi 0    

Ölümün Sesi
2008 Korku 0 3.9 27,323
2007 Komedi 0 4.8 662
2007 Korku Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.1 18,798
2007 Dram 0 5.3 20,199
2006 Romantik Çeşitli 4.4 201
2006 Komedi Çeşitli 6.0 8,862
2005 Dram Çeşitli 4.3 1,842

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017