Giriş Kayıt
Seth Zimmerman

Seth Zimmerman


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Seth Zimmerman, yönetmen asistanı, oyuncu. Örnek Aile (2009), Stomp the Yard (2007), Three Can Play That Game (2007), Rectify (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Biraderler
2014 Aksiyon 0 6.2 89,285
2013 Dram 0 8.4 20,567

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi 0 6.6 41,212

Yürüyen Ölüler
2010 Dram 0 8.4 742,979

Örnek Aile
2009 Komedi 0 6.5 35,909

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku 0 4.9 41,028

Van Wilder 3
2009 Komedi 0    

Ölümün Sesi
2008 Korku 0 4.0 28,552
2007 Komedi 0 4.8 662
2007 Korku Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.1 19,079
2007 Dram 0 5.3 20,508
2006 Romantik Çeşitli 4.4 201
2006 Komedi Çeşitli 6.1 9,966
2005 Dram Çeşitli 4.3 1,842

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Westworld (6,782) The 100 (3,186) The Expanse (2,622) La casa de papel (1,931) The Crossing (1,639) Colony (1,491) 12 Monkeys (1,200) Into the Badlands (1,034) Vikings (1,034) Genius (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018