Giriş Kayıt
Aidan Williamson

Aidan Williamson


Özel Efekt, Oyuncu, Dublör

Aidan Williamson, Özel efekt, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Özel Efekt    
2013 Korku Özel Efekt    
2013 Dram Özel Efekt 7.7 20,299

Şansa Bak
2011 Komedi Özel Efekt 7.7 278,643

Özgürlük Savaşçısı 2
2011 Aksiyon 3.1 3,678
2011 Dram Özel Efekt 7.0 20

Silahsız
2010 Aksiyon 6.5 3,038

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Oyuncu 3.8 39,231

BloodRayne II: Kurtuluş
2007 Aksiyon Oyuncu 2.6 7,923

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Dublör
Oyuncu
5.8 7,819

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Oyuncu 5.7 11,410
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017