Giriş Kayıt
Aidan Williamson

Aidan Williamson


Özel Efekt, Oyuncu, Dublör

Aidan Williamson, Özel efekt, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Özel Efekt    
2013 Korku Özel Efekt    
2013 Dram Özel Efekt 7.6 20,405

Şansa Bak
2011 Komedi Özel Efekt 7.7 279,733

Özgürlük Savaşçısı 2
2011 Aksiyon 3.1 3,678
2011 Dram Özel Efekt 7.0 20

Silahsız
2010 Aksiyon 6.5 3,038

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Oyuncu 3.8 39,313

BloodRayne II: Kurtuluş
2007 Aksiyon Oyuncu 2.6 7,923

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Dublör
Oyuncu
5.8 7,819

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Oyuncu 5.7 11,410
Dizi Altyazıları
The Flash (5,356) Black Sails (4,479) Into the Badlands (3,998) Iron Fist (2,782) Vikings (1,916) Legion (1,653) Game of Thrones (1,428) Billions (1,362) Arrow (1,361) The 100 (1,306)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017