Giriş Kayıt
Aidan Williamson

Aidan Williamson


Özel Efekt, Oyuncu, Dublör

Aidan Williamson, Özel efekt, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Özel Efekt 7.0 719
2013 Korku Özel Efekt    
2013 Dram Özel Efekt 7.6 21,326

Şansa Bak
2011 Komedi Özel Efekt 7.7 289,467

Özgürlük Savaşçısı 2
2011 Aksiyon 3.1 3,678
2011 Dram Özel Efekt 7.0 20

Silahsız
2010 Aksiyon 6.5 3,038

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Oyuncu 3.8 40,382

BloodRayne II: Kurtuluş
2007 Aksiyon Oyuncu 2.6 7,923

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Dublör
Oyuncu
5.8 8,226

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Oyuncu 5.7 11,410
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018