Giriş Kayıt
Dan Litzinger

Dan Litzinger (37)


Editör, Editör

Dan Litzinger, 23 Şubat 1981 Hartford, Connecticut, ABD doğumlu editör, editör. "Secret Millionaire" (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1981
Doğum Yeri: Hartford, Connecticut, ABD
Takma İsmi: Bassline Dan
Burcu: Balık
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Editör    
2014 33 Komedi Çeşitli 5.3 149
2012 Reality-TV Editör 7.2 6,010
2012 31 Korku Editorial Department    
2011 Reality-TV Editör 6.0 371
2004 Çeşitli 7.9 451
Film Altyazıları
Black Panther (2,702) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,162) Game Night (1,578) True Crimes (1,326) Deadpool (1,163) Avengers: Infinity War (889) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,250) Supernatural (6,296) La casa de papel (4,142) Gotham (3,089) Arrow (3,076) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,025) The 100 (2,993) 13 Reasons Why (2,843) The Flash (2,342) Lucifer (1,865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018