Giriş Kayıt
Pablo Maestre Galli

Pablo Maestre Galli


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Yapım Tasarımcısı

Pablo Maestre Galli, sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü, yapım tasarımcısı. Düşmanı Korurken (2012), Koloni (2015), Büyük Derbi (2011), Resturlaub (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 23

Koloni
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 32,460

Asabiyim Ben
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.1 115,590
2014 Dram Sanat Yönetmeni 5.2 198

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 176,695
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 5.0 954

Büyük Derbi
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 2,061
2010 Macera Sanat Yönetmeni 8.3 96
2010 Komedi Set Dekoratörü 4.8 76
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 249
2008 Dram Sanat Yönetmeni 5.1 54

Kan Çıkacak
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 158

Doğma Büyüme
2006 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 425

Yolda Bir Aile
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.6 977
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017