Giriş Kayıt
Elizabeth De Razzo

Elizabeth De Razzo (37)


Oyuncu

Elizabeth Rodriguez, 27 Aralık 1980 Laredo, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Eastbound & Down (2009), The Greasy Strangler (2016), Idiotsitter (2014), (2015) The 33 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elizabeth Rodriguez
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1980
Doğum Yeri: Laredo, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Elizabeth DeRazzo | Elizabeth Rodriguez
Takma İsmi: Liz
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.3 67
2017 37 Komedi Oyuncu 4.6 1,038
2017 37 Komedi Oyuncu    
2016 36 Komedi Oyuncu 5.6 4,372
2015 35 Biyografi Oyuncu 6.9 29,946
2014 Komedi Oyuncu 6.3 1,071
2009 Komedi Oyuncu 8.3 45,672
Dizi Altyazıları
Westworld (11,506) La casa de papel (2,269) 12 Monkeys (1,923) Into the Badlands (1,585) Legion (1,546) The Expanse (1,436) Fear the Walking Dead (1,098) Colony (989) Vikings (881) Cloak & Dagger (830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018