Giriş Kayıt
Elizabeth De Razzo

Elizabeth De Razzo (36)


Oyuncu

Elizabeth Rodriguez, 27 Aralık 1980 Laredo, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Eastbound & Down (2009), The Greasy Strangler (2016), Idiotsitter (2014), (2015) The 33 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elizabeth Rodriguez
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1980
Doğum Yeri: Laredo, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Elizabeth DeRazzo | Elizabeth Rodriguez
Takma İsmi: Liz
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 4.7 538
2017 Komedi Oyuncu    
2016 36 Komedi Oyuncu 5.6 3,463
2015 35 Biyografi Oyuncu 6.9 27,794
2014 Komedi Oyuncu 6.3 1,071
2009 Komedi Oyuncu 8.3 44,265
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017