Giriş Kayıt
Amelia Jacob

Amelia Jacob (18)


Oyuncu

Amelia Jacob, 03 Aralık 1998 Fransa doğumlu oyuncu. 1 Journée (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1998
Doğum Yeri: Fransa
Diğer Bir İsmi: Amélia Jacob | Améria Jacob
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 12 Oyuncu 5.6 486

Büyük Kaçış
2007 9 Suç Oyuncu 6.2 506
2007 9 Dram Oyuncu 6.3 103

Büyük Sır
2007 9 Dram Oyuncu 6.9 2,575

Münih
2005 7 Dram Oyuncu 7.6 183,959
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017