Giriş Kayıt
Amelia Jacob

Amelia Jacob (18)


Oyuncu

Amelia Jacob, 03 Aralık 1998 Fransa doğumlu oyuncu. 1 Journée (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1998
Doğum Yeri: Fransa
Diğer Bir İsmi: Amélia Jacob | Améria Jacob
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 12 Oyuncu 5.6 486

Büyük Kaçış
2007 9 Suç Oyuncu 6.2 506
2007 9 Dram Oyuncu 6.3 103

Büyük Sır
2007 9 Dram Oyuncu 6.9 2,575

Münih
2005 7 Dram Oyuncu 7.6 182,148
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017