Giriş Kayıt
Dug Calder

Dug Calder


Animasyon

Dug Calder, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon    

Lego Filmi
2014 Animasyon Animasyon 7.8 277,062
2013 Animasyon Animasyon 6.5 286

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 182,909

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 38,824
2008 Animasyon Animasyon 7.7 11,131
2007 Animasyon Animasyon 8.3 7,700

Fare Şehri
2006 Animasyon Animasyon 6.6 93,324

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 Animasyon Animasyon 7.5 106,459
2003 Animasyon Animasyon 8.0 1,234
2002 Animasyon Animasyon    

Tavuklar Firarda
2000 Animasyon Animasyon 7.0 151,909
1995 Animasyon 8.2 32,464
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017