Giriş Kayıt
Claire Davis

Claire Davis


Yapım Yöneticisi, Editör, Yapımcı

Claire Davis, yapım yöneticisi, editör, yapımcı. Yakın İlgi (2008), (2008) The Children (2008), (2008) Wallander (2008), (2009) Uğultulu Tepeler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Chesca
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 708
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 3,988

Son Krallık
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.3 32,785
2012 Komedi Yapımcı 7.2 242

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Çeşitli 7.5 366,793

Lanet Takım
2009 Biyografi Editorial Department 7.6 34,496

Uğultulu Tepeler
2009 Dram Çeşitli 7.7 5,935
2008 Suç Çeşitli 8.0 9,328

Yakın İlgi
2008 Dram Çeşitli 6.4 1,672
2008 Dram Çeşitli 6.0 14,452
2007 Aksiyon Çeşitli 7.3 11,667
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017