Giriş Kayıt
Claire Davis

Claire Davis


Editör, Yapımcı

Claire Davis, editör, yapımcı. Yakın İlgi (2008), (2008) The Children (2008), (2008) Wallander (2008), (2009) Uğultulu Tepeler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Chesca
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 7.2 242

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Çeşitli 7.5 339,905

Lanet Takım
2009 Biyografi Editorial Department 7.6 32,747

Uğultulu Tepeler
2009 Dram Çeşitli 7.7 5,935
2008 Suç Çeşitli 7.9 8,297

Yakın İlgi
2008 Dram Çeşitli 6.4 1,672
2008 Dram Çeşitli 6.0 14,452
2007 Aksiyon Çeşitli 7.3 11,247
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017