Giriş Kayıt
Claire Davis

Claire Davis


Editör, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Claire Davis, editör, yapımcı, yapım yöneticisi. Yakın İlgi (2008), (2008) The Children (2008), (2008) Wallander (2008), (2009) Uğultulu Tepeler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Chesca
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Krallık
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.3 29,122
2012 Komedi Yapımcı 7.2 242

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Çeşitli 7.5 353,681

Lanet Takım
2009 Biyografi Editorial Department 7.6 34,481

Uğultulu Tepeler
2009 Dram Çeşitli 7.7 5,935
2008 Suç Çeşitli 7.9 8,729

Yakın İlgi
2008 Dram Çeşitli 6.4 1,672
2008 Dram Çeşitli 6.0 14,452
2007 Aksiyon Çeşitli 7.3 11,485
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017