Giriş Kayıt
Dave B. Mitchell

Dave B. Mitchell (47)


Oyuncu

Dave B. Mitchell, 25 Temmuz 1969 Tullahoma, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu. (2009) G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009), (2012) Loraks (2012), (2010) Superman ve Batman: Kıyamet (2010), (2015) Bilal (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1969
Doğum Yeri: Tullahoma, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: Dave MItchell | Dave Mitchell | David B. Mitchell 
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

En Süper Kahramanlar
2016 47 Animasyon Oyuncu 4.6 308
2016 47 Komedi Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 443
2016 Aksiyon Oyuncu    
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.5 398
2015 46 Animasyon Oyuncu 5.7 574
2015 46 Animasyon Oyuncu 8.4 11,820
2014 45 Animasyon Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu    
2014 45 Suç Oyuncu 6.8 1,753
2014 Aksiyon Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu    
2013 Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 9.0 2,266
2013 Aksiyon Oyuncu 9.1 227
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 296
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 210
2012 Animasyon Oyuncu    
2012 43 Animasyon Oyuncu 6.0 312
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 648
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 692

Superman Elite Karşı
2012 43 Animasyon Oyuncu 7.1 7,404

Loraks
2012 43 Animasyon Oyuncu 6.5 81,244
2012 Oyuncu 8.2 431
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008

Mutluluğa Boya Beni
2011 42 Animasyon Oyuncu 7.3 2,644
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,957

Superman ve Batman: Kıyamet
2010 41 Animasyon Oyuncu 7.1 14,598
2010 Aksiyon Oyuncu 8.7 610
2009 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,296
2009 Aksiyon Oyuncu 7.7 368
2009 Animasyon Oyuncu 5.7 120,032
2009 Dram Oyuncu 7.6 55,084
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 28
2007 Fantastik Oyuncu 6.4 327
2007 Komedi Oyuncu 2.6 603
2007 38 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
5.2 1,329
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017