Giriş Kayıt
Marku Ribas

Marku Ribas (65)


Oyuncu

Marku Ribas, 19 Mayıs 1947 Pirapora, Minas Gerais, Brezilya doğumlu oyuncu. Chega de Saudade (2007) yapımıyla biliniyor.06 Nisan 2013 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1947
Ölüm Tarihi: 06 Nisan 2013
Doğum Yeri: Pirapora, Minas Gerais, Brezilya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.1 122
2012 65 Dram Oyuncu 6.5 85
2007 60 Dram Oyuncu 7.2 383

Şehitlik Mertebesi
2006 59 Dram Oyuncu 7.0 423
1971 24 Dram Oyuncu 7.6 1,152
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017