Giriş Kayıt
Marku Ribas

Marku Ribas (65)


Oyuncu

Marku Ribas, 19 Mayıs 1947 Pirapora, Minas Gerais, Brezilya doğumlu oyuncu. Chega de Saudade (2007) yapımıyla biliniyor.06 Nisan 2013 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1947
Ölüm Tarihi: 06 Nisan 2013
Doğum Yeri: Pirapora, Minas Gerais, Brezilya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.1 122
2012 65 Dram Oyuncu 6.5 85
2007 60 Dram Oyuncu 7.2 383

Şehitlik Mertebesi
2006 59 Dram Oyuncu 7.0 423
1971 24 Dram Oyuncu 7.6 1,152
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017