Giriş Kayıt
Josh Bissett

Josh Bissett


Sesler, Oyuncu

Josh Bissett, sesler, oyuncu. Sesimin Etkisi (2011), Faults (2014), Goodbye World (2013), Itty Bitty Titty Committee (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Josh Bisset
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sesler    
2016 Dram Sesler 4.7 378
2016 Gizem Sesler 6.2 37
2016 Dram Sesler 7.1 177
2015 Romantik Sesler    
2015 Aksiyon Sesler 4.9 620

Komisyoncu
2015 Aksiyon Sesler 5.6 489
2014 Suç Sesler 4.9 1,206
2014 Komedi Sesler 6.6 830
2014 Korku Sesler 2.8 854
2014 Komedi Sesler 6.7 5,203

Gece Yarısı Dalışı
2014 Dram Sesler 5.2 512

Kar Gelini
2013 Aile Sesler    
2013 Dram Sesler 8.4 35
2013 Komedi Sesler 5.5 5,404
2013 Komedi Sesler 4.6 2,968
2012 Dram Sesler 4.6 805
2012 Komedi Sesler 4.4 676
2012 Dram Sesler 4.7 1,864
2012 Komedi Sesler 5.6 1,758
2011 Kısa Metraj Sesler 8.0 153

Sesimin Etkisi
2011 Dram Sesler 6.7 17,054
2011 Dram Sesler 6.5 36
2010 Biyografi Sesler 7.2 1,404
2010 Kısa Metraj Sesler    
2009 Dram Sesler    
2008 Suç Sesler    
2008 Aksiyon Sesler    
2008 Aile Sesler 5.9 215
2007 Aile Sesler    
2007 Suç Sesler 4.4 191
2007 Komedi Sesler 6.9 610
2007 Aksiyon Sesler 4.6 357
2007 Dram Sesler 7.0 845
2007 Komedi Sesler 5.7 80
2007 Komedi Sesler
Oyuncu
6.2 1,659
2007 Komedi Sesler 5.6 2,502
2006 Dram Sesler 7.1 1,363
2006 Kısa Metraj Sesler 8.1 697
2006 Aksiyon Sesler 2.7 1,231
Film Altyazıları
Live by Night (9,479) Why Him? (6,593) Rogue One (3,362) Resident Evil: The Final Chapter (3,336) Patriots Day (2,380) Assassin's Creed (2,110) Hidden Figures (2,007) Paterson (1,299) Split (1,241) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,129) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,221) Legion (2,380) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,415)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017