Giriş Kayıt
Josh Bissett

Josh Bissett


Sesler, Oyuncu

Josh Bissett, sesler, oyuncu. Sesimin Etkisi (2011), Faults (2014), Goodbye World (2013), Buster's Mal Heart (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Josh Bisset
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Sesler 6.3 15
2017 Gerilim Sesler 5.0 314
2017 Komedi Sesler 5.2 423
2016 Dram Sesler 6.0 4,179
2016 Dram Sesler 4.7 378

Perşembe Olan Adam
2016 Gizem Sesler 5.1 117
2016 Dram Sesler 6.3 13
2016 Kısa Metraj Sesler 8.3 6
2015 Romantik Sesler    
2015 Aksiyon Sesler 4.9 620

Komisyoncu
2015 Aksiyon Sesler 5.4 691
2014 Suç Sesler 4.9 1,206
2014 Komedi Sesler 6.6 830
2014 Korku Sesler 2.8 854
2014 Komedi Sesler 6.7 5,203

Gece Yarısı Dalışı
2014 Dram Sesler 5.2 512

Kar Gelini
2013 Aile Sesler    
2013 Dram Sesler 8.4 35
2013 Komedi Sesler 5.5 5,404
2013 Komedi Sesler 6.3 15
2013 Komedi Sesler 4.6 2,968
2012 Dram Sesler 4.6 805
2012 Komedi Sesler 4.4 676
2012 Dram Sesler 4.7 1,864
2012 Komedi Sesler 5.6 1,758

Sesimin Etkisi
2011 Dram Sesler 6.7 17,821
2011 Kısa Metraj Sesler 7.9 67
2011 Kısa Metraj Sesler 8.0 153
2011 Dram Sesler 6.6 41
2010 Biyografi Sesler 7.2 1,404
2010 Kısa Metraj Sesler    
2009 Dram Sesler    
2009 Aksiyon Sesler 4.5 113
2008 Suç Sesler    
2008 Aksiyon Sesler    
2008 Aile Sesler 5.9 215
2007 Suç Sesler 4.4 191
2007 Dram Sesler 7.1 916
2007 Komedi Sesler 6.9 610
2007 Aksiyon Sesler 4.6 357
2007 Dram Sesler 7.0 845
2007 Komedi Sesler 5.7 80
2007 Komedi Sesler
Oyuncu
6.2 1,659
2007 Komedi Sesler 5.6 2,502
2006 Dram Sesler 7.1 1,363
2006 Kısa Metraj Sesler 8.1 697
2006 Aksiyon Sesler 2.7 1,231
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018