Giriş Kayıt
Guy Christie

Guy Christie


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Guy Christie, oyuncu, yapımcı, senarist. Jackhammer (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.4 3,012
2018 Dram Oyuncu 6.3 2,083
2018 Komedi Oyuncu 6.5 1,304
2018 Dram Oyuncu 8.2 73,348
2017 Komedi Oyuncu 6.9 370
2017 Aile Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.1 248
2016 Dram Oyuncu 7.2 182
2014 Macera Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.2 87
2008 Dram Oyuncu 7.6 8
Dizi Altyazıları
Westworld (7,287) Supernatural (5,493) The 100 (4,178) The Flash (4,049) La casa de papel (3,976) Legion (2,844) Arrow (2,689) Gotham (2,643) The Expanse (2,446) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,353)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018