Giriş Kayıt
Guy Christie

Guy Christie


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Guy Christie, oyuncu, yapımcı, senarist. Jackhammer (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 6.9 370
2017 Aile Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.1 248
2016 Dram Oyuncu 7.2 182
2014 Macera Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.2 87
2008 Dram Oyuncu 7.6 8
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017