Giriş Kayıt
Steve Abbott

Steve Abbott (62)


Yapımcı

Steve Abbott, 28 Temmuz 1954 Bradford, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı. Wanda Adında Bir Balık (1988), Vahşi Yaratıklar (1997), Brassed Off (1996), Blame It on the Bellboy (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1954
Doğum Yeri: Bradford, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Yapımcı    
2010 56 Komedi 5.3 323
2008 54 Belgesel Yapımcı    
2007 Belgesel Yapımcı    

Vahşi Yaratıklar
1997 43 Komedi Yapımcı 6.4 19,645
1996 42 Komedi Yapımcı 7.1 15,983
1992 38 Komedi Yapımcı 5.4 2,080

Wanda Adında Bir Balık
1988 34 Komedi Yapımcı 7.6 111,532

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 34 Macera 7.2 42,848
1983 29 Komedi Çeşitli 7.6 90,906
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017