Giriş Kayıt
Luke Treadaway

Luke Treadaway (32)


Oyuncu

Luke Treadaway, 10 Eylül 1984 Exeter, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. A Street Cat Named Bob (2016), Heartless (2009), Bu Gece Benimsin (2011), The Rack Pack (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Eylül 1984
Doğum Yeri: Exeter, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Boyu: 1.75 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 32 Biyografi Oyuncu 7.4 13,722
2016 32 Animasyon Oyuncu 8.0 1,055
2016 32 Komedi Oyuncu 7.1 941
2015 Dram Oyuncu 7.4 12,983

Boyun Eğmez
2014 30 Biyografi Oyuncu 7.2 114,861
2013 29 Aksiyon Oyuncu 4.2 722

Evlenmek İçin Güzel Bir Gün
2012 28 Komedi Oyuncu 5.6 1,769
2012 28 Suç Oyuncu 6.6 2,748
2012 28 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,597
2012 Dram Oyuncu 5.5 112
2011 27 Komedi Oyuncu 6.4 5,173

Uzaylıların Şafağı
2011 27 Aksiyon Oyuncu 6.6 86,095

Aşkın İkinci Perdesi
2011 27 Dram Oyuncu 5.7 803

Bu Gece Benimsin
2011 27 Komedi Oyuncu 6.7 3,677

Muhbir
2010 26 Aksiyon Oyuncu 7.2 26,443

Kestirme Yol
2010 26 Dram 6.5 8,389

Titanların Savaşı
2010 26 Aksiyon Oyuncu 5.8 239,147
2009 25 Dram Oyuncu 6.0 8,908
2009 25 Komedi Oyuncu 4.6 476
2007 23 Dram Oyuncu    
2005 21 Dram Oyuncu 6.5 1,580
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017