Giriş Kayıt
Will Bates

Will Bates


Müzisyen, Müzisyen

Will Bates, müzisyen, müzisyen. I Origins (2014), Going Clear: Scientology and the Prison of Belief (2015), Köstebek (2016), The Magicians (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Bates
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 8.5 52
2016 Belgesel Müzik 8.8 91
2016 Dram Müzik 7.3 3,952
2016 Dram Müzik 7.7 5,886

Köstebek
2016 Suç Müzik 6.5 31,579
2016 Belgesel Müzik 7.8 3,466
2016 Dram Müzik 7.4 6,035
2016 Belgesel Müzik    
2015 Dram Müzik 6.2 3,077
2015 Belgesel Müzik 8.1 26,057
2015 Belgesel Müzik 6.8 4,158
2015 Dram Müzik 7.5 25,079
2014 Dram Müzik 5.9 76
2014 Komedi Müzik 4.9 239
2014 Dram Müzik 4.3 454
2014 Komedi Müzik    
2014 Belgesel Müzik 8.0 745
2014 Belgesel Müzik 6.6 328
2014 Dram Müzik 7.3 91,771

Sırları Çalıyoruz: Wikileaks'in Hikayesi
2013 Belgesel Müzik 6.9 6,270
2013 Korku Müzik 5.5 3,275

28 Otel Odası
2012 Dram Müzik
Müzik
5.8 2,386

Normaller
2012 Komedi Müzik 4.7 186
2012 Dram Müzik 4.1 3,158

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Müzik
Müzik
5.4 7,088

Yola Devam
2012 Dram Müzik 5.4 4,169
2011 Dram Müzik 7.0 79,634
2010 Suç Müzik 6.1 56
2009 Komedi Müzik 5.1 199
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017