Giriş Kayıt
Dylan Blue

Dylan Blue


Oyuncu

Dylan Blue, oyuncu. Yeni Yıl Işıkları (2006), Just Like the Son (2006), (2017) Rap Kraliçesi (2017), (2015) The Preppie Connection (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rap Kraliçesi
2017 Dram Oyuncu 6.6 6,165
2015 Suç Oyuncu 6.2 2,840
2010 Komedi Oyuncu 4.8 70

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Oyuncu 4.9 17,697
2006 Dram Oyuncu 7.5 1,065
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018