Giriş Kayıt
Dylan Blue

Dylan Blue


Oyuncu

Dylan Blue, oyuncu. Yeni Yıl Işıkları (2006), Just Like the Son (2006), (2017) Rap Kraliçesi (2017), (2015) The Preppie Connection (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rap Kraliçesi
2017 Dram Oyuncu 6.5 5,046
2015 Suç Oyuncu 6.2 2,467
2010 Komedi Oyuncu 4.8 70

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Oyuncu 4.9 17,697
2006 Dram Oyuncu 7.5 1,065
Dizi Altyazıları
Vikings (17,864) Black Mirror (5,802) The Flash (4,905) Shameless (4,422) Supernatural (3,199) The Big Bang Theory (3,040) The Blacklist (1,656) Star Trek: Discovery (1,496) Knightfall (1,249) Black Lightning (1,230)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018