Giriş Kayıt
Dylan Blue

Dylan Blue


Oyuncu

Dylan Blue, oyuncu. Yeni Yıl Işıkları (2006), Just Like the Son (2006), (2015) The Preppie Connection (2015), (2017) Patti Cake$ (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.1 757
2015 Suç Oyuncu 6.2 2,467
2010 Komedi Oyuncu 4.8 70

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Oyuncu 4.9 16,917
2006 Dram Oyuncu 7.5 1,065
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017