Giriş Kayıt
Joshua Jones

Joshua Jones


Kameraman, Oyuncu

Joshua Jones, kameraman, oyuncu. Containment (2016), 1000 to 1: The Cory Weissman Story (2014), Vile (2011), (2014) Constantine (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı! 2
2017 Macera Kameraman 5.8 5,904

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Kameraman 7.2 40,438
2017 Suç Kameraman 8.4 47,854
2017 Biyografi Kameraman 5.8 12,052
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 41,764

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu
2016 Komedi Kameraman 7.3 37,141
2016 Dram Kameraman 7.2 7,950

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 312,541

İyi Bir Yalan
2014 Dram 0 7.4 22,964
2014 Dram Kameraman 7.5 41,631
2014 Dram Kameraman 6.9 1,795
2014 Dram Kameraman 8.3 20,587
2014 Komedi Kameraman 5.5 11,535
2014 Biyografi Kameraman 7.1 661
2013 Komedi 0 4.8 4,903
2013 Biyografi 0    
2013 Dram Kameraman 7.7 2,901

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi 0 3.5 54,827
2013 Gizem Kameraman 5.8 276
2011 Korku Kameraman 5.0 4,816

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 565,547

Genç Kurt
2011 Aksiyon 0 7.7 104,583

Yürüyen Ölüler
2010 Dram 0 8.5 719,261
2010 Aksiyon Kameraman 4.5 1,077

Vampir Günlükleri
2009 Dram Kameraman 7.8 242,563
2008 Kısa Metraj Kameraman 9.2 6
2008 Kısa Metraj Oyuncu 8.6 5
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017