Giriş Kayıt
Joshua Jones

Joshua Jones


Kameraman, Oyuncu

Joshua Jones, kameraman, oyuncu. Containment (2016), 1000 to 1: The Cory Weissman Story (2014), Vile (2011), (2014) Constantine (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Kameraman 7.3 26,420
2017 Suç Kameraman 8.5 41,949
2017 Biyografi Kameraman 5.8 10,893
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 40,143

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu
2016 Komedi Kameraman 7.3 36,476
2016 Dram Kameraman 7.2 7,870

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 310,620

İyi Bir Yalan
2014 Dram 0 7.4 22,766
2014 Dram Kameraman 7.5 41,340
2014 Dram Kameraman 6.9 1,774
2014 Dram Kameraman 8.3 19,982
2014 Komedi Kameraman 5.4 11,470
2014 Biyografi Kameraman 7.1 661
2013 Komedi 0 4.8 4,683
2013 Biyografi 0    
2013 Dram Kameraman 7.7 2,873

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi 0 3.5 54,451
2013 Gizem Kameraman 5.8 276
2011 Korku Kameraman 5.0 4,781

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 562,578

Genç Kurt
2011 Aksiyon 0 7.7 103,623

Yürüyen Ölüler
2010 Dram 0 8.5 712,403
2010 Aksiyon Kameraman 4.5 1,077

Vampir Günlükleri
2009 Dram Kameraman 7.8 241,128
2008 Kısa Metraj Kameraman 9.2 6
2008 Kısa Metraj Oyuncu 8.6 5
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017