Giriş Kayıt
Joshua Jones

Joshua Jones


Kameraman, Oyuncu

Joshua Jones, kameraman, oyuncu. Containment (2016), 1000 to 1: The Cory Weissman Story (2014), Vile (2011), (2014) Constantine (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 8.6 26,496
2017 Biyografi Kameraman 5.9 6,206
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 37,147

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu
2016 Komedi Kameraman 7.3 35,300
2016 Dram Kameraman 7.2 7,732

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 307,593

İyi Bir Yalan
2014 Dram 0 7.4 22,501
2014 Dram Kameraman 7.5 40,917
2014 Dram Kameraman 7.0 1,685
2014 Komedi Kameraman 5.4 11,374
2014 Biyografi Kameraman 7.1 661
2013 Komedi 0 4.8 4,683
2013 Biyografi 0    

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi 0 3.5 53,953
2013 Gizem Kameraman 5.8 276
2011 Korku Kameraman 5.0 4,653

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 558,207

Genç Kurt
2011 Aksiyon 0 7.7 101,417

Yürüyen Ölüler
2010 Dram 0 8.5 705,084
2010 Aksiyon Kameraman 4.5 1,077

Vampir Günlükleri
2009 Dram Kameraman 7.8 239,062
2008 Kısa Metraj Kameraman 9.2 6
2008 Kısa Metraj Oyuncu 8.6 5
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017