Giriş Kayıt
Joshua Jones

Joshua Jones


Kameraman, Oyuncu

Joshua Jones, kameraman, oyuncu. Containment (2016), 1000 to 1: The Cory Weissman Story (2014), Vile (2011), (2014) Constantine (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman 6.2 3,157
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 32,194

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu
2016 Komedi Kameraman 7.4 33,706
2016 Dram Kameraman 7.2 7,561

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 303,614

İyi Bir Yalan
2014 Dram 0 7.4 22,298
2014 Dram Kameraman 7.5 40,500
2014 Komedi Kameraman 5.4 11,216
2014 Biyografi Kameraman 7.1 661
2014 Komedi Kameraman 7.0 1,619
2013 Komedi 0 4.8 4,683
2013 Biyografi 0    

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi 0 3.5 53,334
2013 Gizem Kameraman 5.8 276
2011 Korku Kameraman 5.0 4,653

Genç Kurt
2011 Komedi 0 7.7 99,258

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.8 553,013

Yürüyen Ölüler
2010 Dram 0 8.5 697,213
2010 Aksiyon Kameraman 4.5 1,077

Vampir Günlükleri
2009 Dram Kameraman 7.8 236,413
2008 Kısa Metraj Kameraman 9.2 6
2008 Kısa Metraj Oyuncu 8.6 5
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017