Giriş Kayıt
Eun Sun Kim

Eun Sun Kim


Animasyon

Eun Sun Kim, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Animasyon    
2008 Animasyon Animasyon 8.4 581
2006 Animasyon Animasyon 6.4 1,317

Zamanda Sıçrayan Kız
2006 Animasyon Animasyon 7.8 43,502

Sihirli Kedi
2002 Animasyon Animasyon 7.3 31,596
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017