Giriş Kayıt
Eun Sun Kim

Eun Sun Kim


Animasyon

Eun Sun Kim, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Animasyon    
2008 Animasyon Animasyon 8.4 581
2006 Animasyon Animasyon 6.4 1,317
2006 Animasyon Animasyon 7.8 39,660

Sihirli Kedi
2002 Animasyon Animasyon 7.3 31,596
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017