Giriş Kayıt
John Steur

John Steur


Kameraman, Oyuncu

John Steur, kameraman, oyuncu. Up All Night (2011), Zeke and Luther (2009), (2005) The Office (2005), (2008) Anarşinin Evlatları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 7.2 710
2015 Aksiyon Kameraman 7.4 37,747
2015 Aksiyon Kameraman 7.1 6,202
2014 Komedi Kameraman 7.2 2,007
2013 Aksiyon Kameraman 7.5 150,555
2013 Suç Kameraman 8.3 50,315
2013 Dram Kameraman 8.0 17,810
2013 Dram Kameraman 7.1 1,825
2013 Komedi Kameraman 6.2 1,431

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Kameraman 6.6 25,094
2012 Komedi Kameraman 7.4 9,181
2011 Komedi Kameraman 6.5 8,520

Genç Kurt
2011 Komedi Kameraman 7.7 96,369
2011 Dram Kameraman 7.8 19,502
2010 Komedi Kameraman 7.9 1,655

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Kameraman 6.3 131,512
2010 Komedi Kameraman    

Yukarı Bakma
2009 Korku Kameraman 3.1 1,304

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Kameraman 4.1 1,842
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 1,670
2008 Suç Kameraman 8.1 136,353

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Kameraman 6.5 172,249
2008 Aksiyon Kameraman 5.2 574
2008 Dram Kameraman 7.5 28
2008 Komedi Kameraman 7.1 71

Hançer
2008 Aksiyon Kameraman 5.0 2,169

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Kameraman 5.7 23,904
2008 Dram Kameraman    

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Kameraman 8.6 192,896
2007 Suç Kameraman 5.7 1,227

Bedel
2007 Suç Kameraman 5.8 1,937

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kameraman 6.0 122,849

Bir Banka Nasıl Soyulur
2007 Komedi Kameraman 6.2 5,522

23 Numara
2007 Dram Kameraman 6.4 169,102

Shanghai Öpücüğü
2007 Komedi Kameraman 6.8 4,881
2007 Komedi Kameraman 3.4 487
2007 Komedi Kameraman 6.5 24,712

Korkunç Şüphe 2
2006 Suç Kameraman    
2006 Aksiyon Kameraman 7.2 481
2006 Komedi Kameraman 6.5 35,470

Kahramanlar
2006 Dram Kameraman 7.7 206,296

Benim Adım Earl
2005 Komedi Kameraman 7.8 85,133
2005 Komedi Kameraman 8.8 215,129
2005 Komedi Kameraman 5.8 10,353

Doktor House
2004 Dram Kameraman 8.8 322,953
2002 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,441) Assassin's Creed (8,328) Doctor Strange (4,573) Allied (3,987) Moana (2,722) Forushande (2,489) Arrival (2,375) Split (2,356) Lion (1,982) Hacksaw Ridge (1,629)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,130) The Flash (4,332) Vikings (3,680) Supernatural (3,015) Blindspot (2,507) Suits (2,293) Sherlock (2,181) The Big Bang Theory (1,787) The Expanse (1,606) The Vampire Diaries (1,489)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017