Giriş Kayıt
John Steur

John Steur


Kameraman, Oyuncu

John Steur, kameraman, oyuncu. Up All Night (2011), Zeke and Luther (2009), (2005) The Office (2005), (2008) Anarşinin Evlatları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 7.2 732
2015 Aksiyon Kameraman 7.4 44,920
2015 Aksiyon Kameraman 7.1 6,546
2014 Komedi Kameraman 7.2 2,007
2013 Aksiyon Kameraman 7.5 171,004
2013 Suç Kameraman 8.3 60,649
2013 Dram Kameraman 7.9 20,398
2013 Dram Kameraman 7.2 2,038
2013 Komedi Kameraman 6.2 1,431

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Kameraman 6.6 26,534
2012 Komedi Kameraman 7.4 9,181
2011 Komedi Kameraman 6.5 8,520
2011 Dram Kameraman 7.8 20,974

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 108,396
2010 Komedi Kameraman 7.9 1,655

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Kameraman 6.3 139,065
2010 Komedi Kameraman    

Yukarı Bakma
2009 Korku Kameraman 3.1 1,304

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Kameraman 4.1 1,842
2009 Aksiyon Kameraman 6.4 2,068
2008 Suç Kameraman 8.1 145,082

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Kameraman 6.5 180,910
2008 Aksiyon Kameraman 5.2 574
2008 Dram Kameraman 7.5 28
2008 Komedi Kameraman 7.1 71

Hançer
2008 Aksiyon Kameraman 5.0 2,169

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Kameraman 5.7 24,850
2008 Dram Kameraman    

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Kameraman 8.6 215,171
2007 Suç Kameraman 5.7 1,227

Bedel
2007 Suç Kameraman 5.8 1,937

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kameraman 6.0 129,025

Bir Banka Nasıl Soyulur
2007 Komedi Kameraman 6.2 5,522

23 Numara
2007 Gizem Kameraman 6.4 178,338

Shanghai Öpücüğü
2007 Komedi Kameraman 6.8 4,881
2007 Komedi Kameraman 3.4 487
2007 Komedi Kameraman 6.6 26,893

Korkunç Şüphe 2
2006 Suç Kameraman    
2006 Aksiyon Kameraman 7.2 481
2006 Komedi Kameraman 6.6 36,615

Kahramanlar
2006 Dram Kameraman 7.6 213,428

Benim Adım Earl
2005 Komedi Kameraman 7.8 88,722
2005 Komedi Kameraman 8.8 251,966
2005 Komedi Kameraman 5.9 11,342

Doktor House
2004 Dram Kameraman 8.8 352,087
2002 Dram Oyuncu 7.4 2,598
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018