Giriş Kayıt
John Steur

John Steur


Kameraman, Oyuncu

John Steur, kameraman, oyuncu. Up All Night (2011), Zeke and Luther (2009), (2005) The Office (2005), (2008) Anarşinin Evlatları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 7.2 732
2015 Aksiyon Kameraman 7.4 42,562
2015 Aksiyon Kameraman 7.1 6,541
2014 Komedi Kameraman 7.2 2,007
2013 Aksiyon Kameraman 7.5 164,948
2013 Suç Kameraman 8.3 59,050
2013 Dram Kameraman 7.9 19,748
2013 Dram Kameraman 7.2 2,005
2013 Komedi Kameraman 6.2 1,431

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Kameraman 6.6 26,079
2012 Komedi Kameraman 7.4 9,181
2011 Komedi Kameraman 6.5 8,520
2011 Dram Kameraman 7.8 20,721

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 105,634
2010 Komedi Kameraman 7.9 1,655

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Kameraman 6.3 137,228
2010 Komedi Kameraman    

Yukarı Bakma
2009 Korku Kameraman 3.1 1,304

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Kameraman 4.1 1,842
2009 Aksiyon Kameraman 6.4 1,896
2008 Suç Kameraman 8.1 142,930

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Kameraman 6.5 178,733
2008 Aksiyon Kameraman 5.2 574
2008 Dram Kameraman 7.5 28
2008 Komedi Kameraman 7.1 71

Hançer
2008 Aksiyon Kameraman 5.0 2,169

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Kameraman 5.7 23,904
2008 Dram Kameraman    

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Kameraman 8.6 209,951
2007 Suç Kameraman 5.7 1,227

Bedel
2007 Suç Kameraman 5.8 1,937

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kameraman 6.0 127,364

Bir Banka Nasıl Soyulur
2007 Komedi Kameraman 6.2 5,522

23 Numara
2007 Gizem Kameraman 6.4 176,286

Shanghai Öpücüğü
2007 Komedi Kameraman 6.8 4,881
2007 Komedi Kameraman 3.4 487
2007 Komedi Kameraman 6.5 26,279

Korkunç Şüphe 2
2006 Suç Kameraman    
2006 Aksiyon Kameraman 7.2 481
2006 Komedi Kameraman 6.6 36,310

Kahramanlar
2006 Dram Kameraman 7.7 211,609

Benim Adım Earl
2005 Komedi Kameraman 7.8 87,863
2005 Komedi Kameraman 8.8 240,569
2005 Komedi Kameraman 5.9 11,078

Doktor House
2004 Dram Kameraman 8.8 344,670
2002 Dram Oyuncu 7.4 2,598
Dizi Altyazıları
Vikings (12,174) Shameless (6,967) Black Mirror (5,767) The Flash (4,129) Star Trek: Discovery (2,311) The Big Bang Theory (1,480) Bron/Broen (1,145) Supergirl (1,104) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,028)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018