Giriş Kayıt
John Steur

John Steur


Kameraman, Oyuncu

John Steur, kameraman, oyuncu. Up All Night (2011), Zeke and Luther (2009), (2005) The Office (2005), (2008) Anarşinin Evlatları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 7.2 731
2015 Aksiyon Kameraman 7.4 38,759
2015 Aksiyon Kameraman 7.1 6,271
2014 Komedi Kameraman 7.2 2,007
2013 Aksiyon Kameraman 7.5 153,650
2013 Suç Kameraman 8.3 51,217
2013 Dram Kameraman 8.0 18,163
2013 Dram Kameraman 7.2 1,863
2013 Komedi Kameraman 6.2 1,431

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Kameraman 6.6 25,407
2012 Komedi Kameraman 7.4 9,181
2011 Komedi Kameraman 6.5 8,520

Genç Kurt
2011 Komedi Kameraman 7.7 97,933
2011 Dram Kameraman 7.8 19,817
2010 Komedi Kameraman 7.9 1,655

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Kameraman 6.3 132,497
2010 Komedi Kameraman    

Yukarı Bakma
2009 Korku Kameraman 3.1 1,304

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Kameraman 4.1 1,842
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 1,670
2008 Suç Kameraman 8.1 137,581

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Kameraman 6.5 173,388
2008 Aksiyon Kameraman 5.2 574
2008 Dram Kameraman 7.5 28
2008 Komedi Kameraman 7.1 71

Hançer
2008 Aksiyon Kameraman 5.0 2,169

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Kameraman 5.7 23,904
2008 Dram Kameraman    

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Kameraman 8.6 196,262
2007 Suç Kameraman 5.7 1,227

Bedel
2007 Suç Kameraman 5.8 1,937

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kameraman 6.0 123,785

Bir Banka Nasıl Soyulur
2007 Komedi Kameraman 6.2 5,522

23 Numara
2007 Gizem Kameraman 6.4 170,392

Shanghai Öpücüğü
2007 Komedi Kameraman 6.8 4,881
2007 Komedi Kameraman 3.4 487
2007 Komedi Kameraman 6.5 25,013

Korkunç Şüphe 2
2006 Suç Kameraman    
2006 Aksiyon Kameraman 7.2 481
2006 Komedi Kameraman 6.6 35,640

Kahramanlar
2006 Dram Kameraman 7.7 207,326

Benim Adım Earl
2005 Komedi Kameraman 7.8 85,680
2005 Komedi Kameraman 8.8 219,694
2005 Komedi Kameraman 5.9 10,497

Doktor House
2004 Dram Kameraman 8.8 327,034
2002 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017