Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John Steur

John Steur


Kameraman, Oyuncu

John Steur, kameraman, oyuncu. Up All Night (2011), Zeke and Luther (2009), (2005) The Office (2005), (2008) Anarşinin Evlatları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 7.2 662
2015 Aksiyon Kameraman 7.4 37,249
2015 Aksiyon Kameraman 7.1 6,147
2014 Komedi Kameraman 7.2 2,007
2013 Aksiyon Kameraman 7.5 148,635
2013 Suç Kameraman 8.3 49,637
2013 Dram Kameraman 8.0 17,515
2013 Dram Kameraman 7.1 1,799
2013 Komedi Kameraman 6.2 1,431

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Kameraman 6.6 25,073
2012 Komedi Kameraman 7.4 9,181
2011 Komedi Kameraman 6.5 8,520

Genç Kurt
2011 Komedi Kameraman 7.7 94,650
2011 Dram Kameraman 7.8 19,334
2010 Komedi Kameraman 7.9 1,655

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Kameraman 6.3 130,710
2010 Komedi Kameraman    

Yukarı Bakma
2009 Korku Kameraman 3.1 1,304

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Kameraman 4.1 1,842
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 1,670
2008 Suç Kameraman 8.1 135,447

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Kameraman 6.5 171,417
2008 Aksiyon Kameraman 5.2 574
2008 Dram Kameraman 7.5 28
2008 Komedi Kameraman 7.1 71

Hançer
2008 Aksiyon Kameraman 5.0 2,169

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Kameraman 5.7 23,904
2008 Dram Kameraman    

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Kameraman 8.6 190,345
2007 Suç Kameraman 5.7 1,227

Bedel
2007 Suç Kameraman 5.8 1,937

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kameraman 6.0 122,192

Bir Banka Nasıl Soyulur
2007 Komedi Kameraman 6.2 5,522

23 Numara
2007 Dram Kameraman 6.4 168,166

Shanghai Öpücüğü
2007 Komedi Kameraman 6.8 4,881
2007 Komedi Kameraman 3.4 487
2007 Komedi Kameraman 6.5 24,503

Korkunç Şüphe 2
2006 Suç Kameraman    
2006 Aksiyon Kameraman 7.2 481
2006 Komedi Kameraman 6.5 35,347

Kahramanlar
2006 Dram Kameraman 7.7 205,512

Benim Adım Earl
2005 Komedi Kameraman 7.8 84,661
2005 Komedi Kameraman 8.8 212,081
2005 Komedi Kameraman 5.8 10,229

Doktor House
2004 Dram Kameraman 8.8 319,532
2002 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017