Giriş Kayıt
Hong-pyo Kim

Hong-pyo Kim


Oyuncu

Hong-pyo Kim, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Oyuncu    

Cheongcheun Yeochan
2009 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 5.9 79
2006 Dram Oyuncu 7.1 19
2004 Oyuncu    
2004 Aksiyon Oyuncu 8.6 75
2003 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017