Giriş Kayıt
Hong-pyo Kim

Hong-pyo Kim


Oyuncu

Hong-pyo Kim, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Oyuncu    

Cheongcheun Yeochan
2009 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 5.9 79
2006 Dram Oyuncu 7.1 19
2004 Oyuncu    
2004 Aksiyon Oyuncu 8.6 75
2003 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,421) Kidnap (4,679) The Fate of the Furious (4,079) The Boss Baby (2,839) Contratiempo (2,030) Dangal (1,855) The Great Wall (1,595) Get Out (1,401) The LEGO Batman Movie (1,370) The Shack (1,174)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,896) American Gods (6,339) Fargo (5,004) Lucifer (4,992) Into the Badlands (3,163) The 100 (3,061) Arrow (2,703) Twin Peaks (2,648) 12 Monkeys (2,006) The Flash (1,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017