Giriş Kayıt
Daonan Wang

Daonan Wang (55)


Oyuncu

Daonan Wang, 28 Ocak 1962 doğumlu oyuncu. Gu ling jie shao nian sha ren shi jian (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ocak 1962
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Oyuncu    
2015 53 Dram Oyuncu 6.7 46
2013 Romantik Oyuncu 8.1 35
2006 Romantik Oyuncu 7.0 25
1991 29 Suç Oyuncu 8.4 2,970
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,022) Kidnap (4,054) The Fate of the Furious (3,922) The Boss Baby (2,718) Contratiempo (1,863) Dangal (1,690) The Great Wall (1,475) The LEGO Batman Movie (1,314) Get Out (1,305) The Shack (1,144)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,590) American Gods (5,735) Fargo (4,760) Lucifer (4,647) The 100 (2,817) Into the Badlands (2,692) Arrow (2,594) The Flash (1,871) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,766)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017