Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jerrod Paige

Jerrod Paige


Oyuncu

Jerrod Paige, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jrod
Takma İsmi: Jrod
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 4.3 715
2010 Dram Oyuncu 7.2 152

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 332,170

Bedel
2007 Suç Oyuncu 5.8 1,937
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 248,745

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Oyuncu 5.6 59,980

Vampir Yarasalar
2005 Korku Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017