Giriş Kayıt
Jerrod Paige

Jerrod Paige


Oyuncu

Jerrod Paige, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jrod
Takma İsmi: Jrod
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 4.3 715
2010 Dram Oyuncu 7.2 152

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 350,490

Bedel
2007 Suç Oyuncu 5.8 1,937
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 264,125

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Oyuncu 5.6 63,837

Vampir Yarasalar
2005 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018