Giriş Kayıt
Jerrod Paige

Jerrod Paige


Oyuncu

Jerrod Paige, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jrod
Takma İsmi: Jrod
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 4.3 715
2010 Dram Oyuncu 7.2 152

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 334,051

Bedel
2007 Suç Oyuncu 5.8 1,937
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 250,546

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Oyuncu 5.6 60,397

Vampir Yarasalar
2005 Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,429) Legion (9,159) The Flash (9,124) Arrow (6,685) The 100 (5,171) Vikings (4,326) Taboo (4,262) Black Sails (4,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,116) Suits (3,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017