Giriş Kayıt
Jerrod Paige

Jerrod Paige


Oyuncu

Jerrod Paige, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jrod
Takma İsmi: Jrod
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 4.3 715
2010 Dram Oyuncu 7.2 152

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 336,744

Bedel
2007 Suç Oyuncu 5.8 1,937
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 252,882

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Oyuncu 5.6 60,904

Vampir Yarasalar
2005 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017