Giriş Kayıt
Jerrod Paige

Jerrod Paige


Oyuncu

Jerrod Paige, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jrod
Takma İsmi: Jrod
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 4.3 715
2010 Dram Oyuncu 7.2 152

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 352,134

Bedel
2007 Suç Oyuncu 5.8 1,937
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 265,378

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Oyuncu 5.6 64,200

Vampir Yarasalar
2005 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018