Giriş Kayıt
A. David Burleigh

A. David Burleigh (58)


Kameraman, Oyuncu, Dublör

David A. Burley, 04 Kasım 1959 Los Angeles, California, ABD doğumlu kameraman, oyuncu, dublör. Tycus (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: David A. Burley
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1959
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Big Dave Burleigh
Takma İsmi: DayVee
Burcu: Akrep
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurşun
2001 42 Aksiyon Kameraman 5.5 29,212

Kutsanmış Çocuk
2000 41 Suç Kameraman 5.1 12,568

Şaşkın
2000 41 Komedi Oyuncu 6.0 88,311
2000 41 Komedi Oyuncu 5.3 12,498

Aşk Üçgeni
1999 40 Komedi Kameraman 6.1 16,481

Gerçek Öpücük
1999 40 Komedi Oyuncu 6.0 74,490

Gerçek Efsaneler
1998 39 Korku Kameraman 5.5 52,528
1998 39 Biyografi Kameraman 7.5 26,592

Karanlık Adam 3: Öl Karanlık Adam Öl
1996 37 Aksiyon Kameraman    

Tuhaf Günler
1995 36 Aksiyon Dublör 7.2 60,006

Yakisikli Johnny
1989 30 Suç Oyuncu 6.1 7,701
Dizi Altyazıları
Westworld (12,071) La casa de papel (2,347) 12 Monkeys (1,987) Into the Badlands (1,710) Legion (1,695) The Expanse (1,482) Fear the Walking Dead (1,143) Colony (1,019) Vikings (988) Cloak & Dagger (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018