Giriş Kayıt
A. David Burleigh

A. David Burleigh (58)


Kameraman, Oyuncu, Dublör

David A. Burley, 04 Kasım 1959 Los Angeles, California, ABD doğumlu kameraman, oyuncu, dublör. Tycus (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: David A. Burley
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1959
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Big Dave Burleigh
Takma İsmi: DayVee
Burcu: Akrep
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurşun
2001 42 Aksiyon Kameraman 5.5 29,212

Kutsanmış Çocuk
2000 41 Suç Kameraman 5.1 12,568

Şaşkın
2000 41 Komedi Oyuncu 6.0 87,916
2000 41 Komedi Oyuncu 5.3 12,498

Aşk Üçgeni
1999 40 Komedi Kameraman 6.1 16,481

Gerçek Öpücük
1999 40 Komedi Oyuncu 6.0 74,097

Gerçek Efsaneler
1998 39 Korku Kameraman 5.5 52,110
1998 39 Biyografi Kameraman 7.5 26,419

Karanlık Adam 3: Öl Karanlık Adam Öl
1996 37 Aksiyon Kameraman    

Tuhaf Günler
1995 36 Aksiyon Dublör 7.2 59,598

Yakisikli Johnny
1989 30 Suç Oyuncu 6.1 7,701
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,292) Den of Thieves (3,295) Maze Runner: The Death Cure (2,992) Hostiles (2,708) Winchester (2,687) 12 Strong (2,335) Submergence (1,812) The Commuter (1,414) A martfüi rém (1,408) Peter Rabbit (1,351)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,448) Supernatural (4,607) The Flash (3,595) The Big Bang Theory (3,205) The Terror (3,197) Legion (2,702) Gotham (2,604) Arrow (2,227) The Expanse (2,203) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018