Giriş Kayıt
Sol Caramilloni

Sol Caramilloni


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Oyuncu

Sol Caramilloni, sanat bölümü, set dekoratörü, oyuncu. Yetimhane (2007), Julia'nın Gözleri (2010), Bir Perinin Eğitimi (2006), (2011) Çapraz Ateş (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 74,454

Julia'nın Gözleri
2010 Korku Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
6.7 22,311
2009 Komedi Set Dekoratörü 4.2 2,031
2009 Gerilim Set Dekoratörü 4.9 147

Barselona, Barselona
2008 Dram Set Dekoratörü 7.1 207,971

Yetimhane
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 125,275

Fiction
2006 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
6.9 354

Bir Perinin Eğitimi
2006 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
6.3 721
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,222) Silence (1,909) Gold (1,859) Logan (1,315) Fifty Shades Darker (1,055) The Fate of the Furious (1,046) Get Out (971) Split (901) La La Land (877) The Age of Shadows (793)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,879) The Flash (6,299) Gotham (2,874) Into the Badlands (2,633) Fargo (1,493) Game of Thrones (1,383) Bates Motel (1,369) Arrow (1,297) Vikings (1,291) Billions (1,237)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017