Giriş Kayıt
Carl Herse

Carl Herse


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Carl Herse, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 3,408
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.8 10,063
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 3,398
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 7,676

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 75,804
2012 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.9 16

Bahar Ayinleri
2011 Korku Görüntü Yönetmeni 4.5 1,707
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.4 328
2009 Gerilim Kameraman 7.0 60

Ölümsüz Arkadaşlık
2009 Korku Kameraman 5.2 4,934

Ölüm Meleği
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.0 1,827

Dönüşü Olmayan Yol
2009 Aksiyon Kameraman 4.4 720
2008 Dram Kameraman 6.0 353

Denizde Esaret
2008 Aksiyon Kameraman    

Köpekbalıkları
2008 Aksiyon Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman    
2007 Kısa Metraj Kameraman 7.9 34
2007 Aksiyon Kameraman    
2006 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.1 697
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,804) Stargate Origins (3,002) Vikings (2,959) Black Mirror (2,680) American Crime Story (1,472) The X Files (1,443) Star Trek: Discovery (1,249) Supernatural (1,237) McMafia (1,132) Altered Carbon (1,111)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018