Giriş Kayıt
Sarvesh Murari

Sarvesh Murari


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Sarvesh Murari, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 17
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 148
2012 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.8 214
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 41
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.9 183
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 597
2009 Romantik Görüntü Yönetmeni 7.2 369
2009 Korku Kameraman 7.3 1,835
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 32
2006 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.7 2,257
2003 Macera Kameraman 8.2 489
Film Altyazıları
Black Panther (2,702) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,162) Game Night (1,578) True Crimes (1,326) Deadpool (1,163) Avengers: Infinity War (889) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,233) Supernatural (6,285) La casa de papel (4,139) Gotham (3,088) Arrow (3,047) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,019) The 100 (2,986) 13 Reasons Why (2,840) The Flash (2,340) Lucifer (1,861)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018