Giriş Kayıt
David Farr

David Farr (49)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

David Farr, 01 Ocak 1969 Guildford, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı. Hanna (2011), The Night Manager (2016), HHhH (2017), The Ones Below (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1969
Doğum Yeri: Guildford, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Senarist 7.7 2,911
2018 Aksiyon Senarist 1.9 600
2017 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.3 5,729
2017 48 Aksiyon Senarist 6.4 6,535
2016 Suç Yapımcı
Senarist
8.2 33,711
2015 46 Gerilim Senarist
Yönetmen
6.1 6,762
2011 42 Aksiyon Senarist 6.8 169,544
2002 Dram Senarist 8.3 12,636
- Dram Senarist    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018