Giriş Kayıt
David Farr

David Farr (49)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

David Farr, 01 Ocak 1969 Guildford, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı. Hanna (2011), The Night Manager (2016), McMafia (2018), HHhH (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1969
Doğum Yeri: Guildford, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Senarist 7.7 7,203
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
3.8 7,258
2017 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.3 7,613
2017 48 Aksiyon Senarist 6.4 8,195
2016 Suç Yapımcı
Senarist
8.2 53,472
2015 46 Gerilim Senarist
Yönetmen
6.1 7,213
2011 42 Aksiyon Senarist 6.8 171,853
2002 Dram Senarist 8.3 12,756
- Dram Senarist    
Film Altyazıları
Rampage (15,257) Ready Player One (10,850) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,701) The Cured (1,514) Blockers (1,221) Den 12. mann (712) Set It Up (539) Black Panther (535) Journey's End (464)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018