Giriş Kayıt
Mahiru Konno

Mahiru Konno


Oyuncu

Mahiru Konno, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Mahiru Kondo
Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hana-chan'ın Miso Çorbası
2014 Dram Oyuncu    

Kırk Dokuz
2013 Komedi Oyuncu 7.3 19
2011 Dram Oyuncu 7.8 26
2011 Dram Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 8.1 86
2010 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.6 71
2008 Dram Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 102
2007 Dram Oyuncu 8.0 18

Yakışıklılar Cenneti
2007 Komedi Oyuncu 8.3 898
2007 Aile Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.4 160
2006 Oyuncu    
2006 Romantik Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 8.8 3,546
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017