Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Cilla Werning

Cilla Werning


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Cilla Werning, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 6.8 120

Açıl Bana
2013 Dram 6.8 543
2009 Belgesel Yapımcı 5.5 153
2009 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 35
2005 Belgesel Yapımcı 6.7 27
1994 Aile Yapım Yöneticisi 5.9 56
1993 Komedi Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017