Giriş Kayıt
Cilla Werning

Cilla Werning


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Cilla Werning, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 6.8 120

Açıl Bana
2013 Dram 6.8 543
2009 Belgesel Yapımcı 5.5 153
2009 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 35
2005 Belgesel Yapımcı 6.7 27
1994 Aile Yapım Yöneticisi 5.9 56
1993 Komedi Çeşitli    
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017