Giriş Kayıt
Cilla Werning

Cilla Werning


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Cilla Werning, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 6.8 120

Açıl Bana
2013 Dram 6.8 543
2009 Belgesel Yapımcı 5.5 153
2009 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 35
2005 Belgesel Yapımcı 6.7 27
1994 Aile Yapım Yöneticisi 5.9 56
1993 Komedi Çeşitli    
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,004) Hostiles (2,636) Den of Thieves (2,597) Maze Runner: The Death Cure (2,125) 12 Strong (1,938) Wildling (1,751) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (949) Submergence (749) A Quiet Place (730)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,247) The Terror (3,297) The Flash (2,639) Legion (2,590) The Crossing (2,151) Vikings (1,326) Supernatural (1,294) The Expanse (1,159) The Big Bang Theory (1,084) Fear the Walking Dead (1,001)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018