Giriş Kayıt
Cilla Werning

Cilla Werning


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Cilla Werning, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 6.8 120

Açıl Bana
2013 Dram 6.8 543
2009 Belgesel Yapımcı 5.5 153
2009 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 35
2005 Belgesel Yapımcı 6.7 27
1994 Aile Yapım Yöneticisi 5.9 56
1993 Komedi Çeşitli    
Film Altyazıları
Rampage (15,330) Ready Player One (10,892) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,718) The Cured (1,518) Blockers (1,238) Den 12. mann (720) Set It Up (547) Black Panther (542) Journey's End (474)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,003) 12 Monkeys (2,971) Into the Badlands (2,712) La casa de papel (2,189) The 100 (1,770) Legion (1,422) Fear the Walking Dead (1,136) The Crossing (1,093) The Expanse (994) Unsolved (980)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018