Giriş Kayıt
Derek Riley

Derek Riley


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Derek Riley, sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Sanat Bölümü    
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 2.8 277
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 2.2 740
2006 Komedi Sanat Yönetmeni    
2005 Aksiyon Oyuncu
Sanat Yönetmeni
2.3 1,458
2005 Korku Oyuncu
Sanat Yönetmeni
3.8 1,135
2005 Korku Oyuncu 3.7 1,015
2005 Reality-TV Sanat Bölümü 7.8 6,827
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018