Giriş Kayıt
Derek Riley

Derek Riley


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Oyuncu

Derek Riley, sanat yönetmeni, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Sanat Bölümü 4.8 231
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 2.8 277
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 2.2 740
2006 Komedi Sanat Yönetmeni    
2005 Aksiyon Oyuncu
Sanat Yönetmeni
2.3 1,458
2005 Korku Oyuncu
Sanat Yönetmeni
3.8 1,135
2005 Korku Oyuncu 3.7 1,015
2005 Reality-TV Sanat Bölümü 7.8 6,827
Film Altyazıları
Den of Thieves (4,087) Hostiles (3,435) Red Sparrow (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,966) Wildling (2,650) 12 Strong (2,049) The Commuter (1,257) Peter Rabbit (926) Submergence (725) A Quiet Place (721)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,932) The Terror (5,159) The Flash (2,792) Legion (2,684) The Crossing (2,243) Supernatural (1,766) The Big Bang Theory (1,704) Vikings (1,685) Lucifer (1,622) Fear the Walking Dead (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018