Giriş Kayıt
Nathan Spencer

Nathan Spencer (43)


Kameraman

Nathan Spencer, 19 Mayıs 1973 Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yunus Masalı 2
2014 41 Dram Kameraman 6.4 6,328

Liseli Polisler 2
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.1 273,707

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.6 331,718

Felekten Bir Gece 3
2013 40 Komedi Kameraman 5.9 234,612

İntikam Benim
2013 40 Aksiyon Kameraman 6.5 55,936
2012 Dram Kameraman 7.7 18,749

Uçuş
2012 39 Dram Kameraman 7.3 272,889
2012 39 Belgesel Kameraman    

Bourne'un Mirası
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.7 241,368

Acil Teslimat
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 97,771

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.5 1,198,423

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 39 Dram Kameraman 6.5 46,966

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 39 Aksiyon Kameraman 7.0 466,777

Yenilmezler
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.1 1,031,242

Son Vurgun
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 104,071

Çapraz Ateş
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.8 73,999

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Kameraman 7.4 377,278

Kutsal Savaşçı
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.7 99,411
2011 Dram Kameraman 7.6 4,565

Şampiyon
2010 37 Dram Kameraman 7.2 21,531

Ajan Salt
2010 37 Aksiyon Kameraman 6.4 252,777

Başlangıç
2010 37 Aksiyon Kameraman 8.8 1,547,135

Çılgın Bir Gece
2010 37 Komedi Kameraman 6.3 131,472

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 31 Macera Çeşitli 7.8 405,992

Zafer Vuruşu
2000 27 Dram Kameraman 6.3 1,831

Kumsal
2000 27 Macera Kameraman 6.6 183,649
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017