Giriş Kayıt
Nathan Spencer

Nathan Spencer (44)


Kameraman

Nathan Spencer, 19 Mayıs 1973 Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yunus Masalı 2
2014 41 Dram Kameraman 6.4 6,482

Liseli Polisler 2
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.1 292,057

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.6 360,842

Felekten Bir Gece 3
2013 40 Komedi Kameraman 5.9 247,762

İntikam Benim
2013 40 Aksiyon Kameraman 6.5 58,287
2012 Dram Kameraman 7.7 20,047

Uçuş
2012 39 Dram Kameraman 7.3 282,927
2012 39 Belgesel Kameraman    

Bourne'un Mirası
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.7 251,998

Acil Teslimat
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 100,787

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.4 1,265,240

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 39 Dram Kameraman 6.5 48,637

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 39 Aksiyon Kameraman 7.0 488,328

Yenilmezler
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.1 1,073,261

Son Vurgun
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 106,663

Çapraz Ateş
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.8 75,771

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Kameraman 7.4 391,201

Kutsal Savaşçı
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.7 102,755
2011 Dram Kameraman 7.6 4,565

Şampiyon
2010 37 Dram Kameraman 7.2 22,389

Ajan Salt
2010 37 Aksiyon Kameraman 6.4 261,731

Başlangıç
2010 37 Aksiyon Kameraman 8.8 1,646,852

Çılgın Bir Gece
2010 37 Komedi Kameraman 6.3 136,321

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 31 Macera Çeşitli 7.8 432,397

Zafer Vuruşu
2000 27 Dram Kameraman 6.3 1,831

Kumsal
2000 27 Macera Kameraman 6.6 193,099
Dizi Altyazıları
Vikings (13,913) Supernatural (5,957) Mr. Robot (5,483) The Big Bang Theory (4,716) Gotham (3,703) Game of Thrones (3,547) Arrow (2,711) The Flash (2,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,481) Shameless (2,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017