Giriş Kayıt
Nathan Spencer

Nathan Spencer (44)


Kameraman

Nathan Spencer, 19 Mayıs 1973 Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yunus Masalı 2
2014 41 Dram Kameraman 6.4 6,482

Liseli Polisler 2
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.1 286,162

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.6 351,824

Felekten Bir Gece 3
2013 40 Komedi Kameraman 5.9 243,608

İntikam Benim
2013 40 Aksiyon Kameraman 6.5 57,519
2012 Dram Kameraman 7.7 19,715

Uçuş
2012 39 Dram Kameraman 7.3 279,429
2012 39 Belgesel Kameraman    

Bourne'un Mirası
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.7 248,694

Acil Teslimat
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 99,899

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.4 1,244,632

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 39 Dram Kameraman 6.5 48,056

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 39 Aksiyon Kameraman 7.0 482,561

Yenilmezler
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.1 1,059,157

Son Vurgun
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 105,814

Çapraz Ateş
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.8 75,197

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Kameraman 7.4 386,803

Kutsal Savaşçı
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.7 101,680
2011 Dram Kameraman 7.6 4,565

Şampiyon
2010 37 Dram Kameraman 7.2 22,105

Ajan Salt
2010 37 Aksiyon Kameraman 6.4 258,559

Başlangıç
2010 37 Aksiyon Kameraman 8.8 1,615,446

Çılgın Bir Gece
2010 37 Komedi Kameraman 6.3 134,736

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 31 Macera Çeşitli 7.8 423,147

Zafer Vuruşu
2000 27 Dram Kameraman 6.3 1,831

Kumsal
2000 27 Macera Kameraman 6.6 190,007
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017