Giriş Kayıt
Nathan Spencer

Nathan Spencer (43)


Kameraman

Nathan Spencer, 19 Mayıs 1973 Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yunus Masalı 2
2014 41 Dram Kameraman 6.4 6,328

Liseli Polisler 2
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.1 276,256

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.6 334,195

Felekten Bir Gece 3
2013 40 Komedi Kameraman 5.9 236,463

İntikam Benim
2013 40 Aksiyon Kameraman 6.5 56,192
2012 Dram Kameraman 7.7 19,038

Uçuş
2012 39 Dram Kameraman 7.3 274,214
2012 39 Belgesel Kameraman    

Bourne'un Mirası
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.7 242,908

Acil Teslimat
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 98,080

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.5 1,208,085

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 39 Dram Kameraman 6.5 47,174

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 39 Aksiyon Kameraman 7.0 469,860

Yenilmezler
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.1 1,036,804

Son Vurgun
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 104,445

Çapraz Ateş
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.8 74,222

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Kameraman 7.4 379,345

Kutsal Savaşçı
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.7 99,738
2011 Dram Kameraman 7.6 4,565

Şampiyon
2010 37 Dram Kameraman 7.2 21,560

Ajan Salt
2010 37 Aksiyon Kameraman 6.4 253,992

Başlangıç
2010 37 Aksiyon Kameraman 8.8 1,561,509

Çılgın Bir Gece
2010 37 Komedi Kameraman 6.3 132,043

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 31 Macera Çeşitli 7.8 409,798

Zafer Vuruşu
2000 27 Dram Kameraman 6.3 1,831

Kumsal
2000 27 Macera Kameraman 6.6 185,076
Dizi Altyazıları
The Flash (6,782) Into the Badlands (3,344) Black Sails (2,332) Legion (1,911) Vikings (1,710) Iron Fist (1,563) 24: Legacy (1,561) Legends of Tomorrow (1,541) Arrow (1,440) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017