Giriş Kayıt
Nathan Spencer

Nathan Spencer (43)


Kameraman

Nathan Spencer, 19 Mayıs 1973 Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yunus Masalı 2
2014 41 Dram Kameraman 6.4 6,482

Liseli Polisler 2
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.1 278,573

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.6 336,394

Felekten Bir Gece 3
2013 40 Komedi Kameraman 5.9 238,194

İntikam Benim
2013 40 Aksiyon Kameraman 6.5 56,519
2012 Dram Kameraman 7.7 19,181

Uçuş
2012 39 Dram Kameraman 7.3 275,498
2012 39 Belgesel Kameraman    

Bourne'un Mirası
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.7 244,383

Acil Teslimat
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 98,462

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.5 1,216,759

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 39 Dram Kameraman 6.5 47,389

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 39 Aksiyon Kameraman 7.0 472,524

Yenilmezler
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.1 1,041,796

Son Vurgun
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 104,770

Çapraz Ateş
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.8 74,454

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Kameraman 7.4 381,181

Kutsal Savaşçı
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.7 100,264
2011 Dram Kameraman 7.6 4,565

Şampiyon
2010 37 Dram Kameraman 7.2 21,747

Ajan Salt
2010 37 Aksiyon Kameraman 6.4 255,062

Başlangıç
2010 37 Aksiyon Kameraman 8.8 1,574,512

Çılgın Bir Gece
2010 37 Komedi Kameraman 6.3 132,570

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 31 Macera Çeşitli 7.8 413,006

Zafer Vuruşu
2000 27 Dram Kameraman 6.3 1,831

Kumsal
2000 27 Macera Kameraman 6.6 186,249
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017