Giriş Kayıt
Nathan Spencer

Nathan Spencer (44)


Kameraman

Nathan Spencer, 19 Mayıs 1973 Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yunus Masalı 2
2014 41 Dram Kameraman 6.4 6,482

Liseli Polisler 2
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.0 299,810

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.6 370,438

Felekten Bir Gece 3
2013 40 Komedi Kameraman 5.9 253,618

İntikam Benim
2013 40 Aksiyon Kameraman 6.5 59,204
2012 Dram Kameraman 7.7 20,553

Uçuş
2012 39 Dram Kameraman 7.3 287,888
2012 39 Belgesel Kameraman    

Bourne'un Mirası
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.7 256,555

Acil Teslimat
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 102,268

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.4 1,300,380

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 39 Dram Kameraman 6.5 49,377

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 39 Aksiyon Kameraman 7.0 497,707

Yenilmezler
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.1 1,095,774

Son Vurgun
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 107,863

Çapraz Ateş
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.8 76,617

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Kameraman 7.4 397,612

Kutsal Savaşçı
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.7 104,091
2011 Dram Kameraman 7.6 4,565

Şampiyon
2010 37 Dram Kameraman 7.2 22,879

Ajan Salt
2010 37 Aksiyon Kameraman 6.4 266,003

Başlangıç
2010 37 Aksiyon Kameraman 8.8 1,700,039

Çılgın Bir Gece
2010 37 Komedi Kameraman 6.3 138,701

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 31 Macera Çeşitli 7.8 446,970

Zafer Vuruşu
2000 27 Dram Kameraman 6.3 1,831

Kumsal
2000 27 Macera Kameraman 6.6 197,513
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,143) Den of Thieves (2,782) Maze Runner: The Death Cure (2,501) Hostiles (1,921) Winchester (1,717) A martfüi rém (1,560) Bleeding Steel (1,519) 12 Strong (1,359) The Commuter (1,253) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,832) La casa de papel (7,326) The Big Bang Theory (3,428) Gotham (2,969) Supernatural (2,922) The Terror (2,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,649) Arrow (2,051) The Flash (1,369) Vikings (1,345)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018