Giriş Kayıt
Nathan Spencer

Nathan Spencer (44)


Kameraman

Nathan Spencer, 19 Mayıs 1973 Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yunus Masalı 2
2014 41 Dram Kameraman 6.4 6,482

Liseli Polisler 2
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.1 289,843

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 41 Aksiyon Kameraman 7.6 356,950

Felekten Bir Gece 3
2013 40 Komedi Kameraman 5.9 246,144

İntikam Benim
2013 40 Aksiyon Kameraman 6.5 57,991
2012 Dram Kameraman 7.7 19,927

Uçuş
2012 39 Dram Kameraman 7.3 281,443
2012 39 Belgesel Kameraman    

Bourne'un Mirası
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.7 250,733

Acil Teslimat
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 100,348

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.4 1,257,091

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 39 Dram Kameraman 6.5 48,416

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 39 Aksiyon Kameraman 7.0 485,938

Yenilmezler
2012 39 Aksiyon Kameraman 8.1 1,066,548

Son Vurgun
2012 39 Aksiyon Kameraman 6.5 106,299

Çapraz Ateş
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.8 75,557

Görevimiz Tehlike 4
2011 38 Aksiyon Kameraman 7.4 389,452

Kutsal Savaşçı
2011 38 Aksiyon Kameraman 5.7 102,301
2011 Dram Kameraman 7.6 4,565

Şampiyon
2010 37 Dram Kameraman 7.2 22,280

Ajan Salt
2010 37 Aksiyon Kameraman 6.4 260,379

Başlangıç
2010 37 Aksiyon Kameraman 8.8 1,634,405

Çılgın Bir Gece
2010 37 Komedi Kameraman 6.3 135,653

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 31 Macera Çeşitli 7.8 428,773

Zafer Vuruşu
2000 27 Dram Kameraman 6.3 1,831

Kumsal
2000 27 Macera Kameraman 6.6 191,994
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017