Giriş Kayıt
Ok-bin Kim

Ok-bin Kim (30)


Oyuncu

Ok-bin Kim, 29 Aralık 1986 Chollanam-do, Güney Kore doğumlu oyuncu. Kan Arzusu (2009), Ak-Nyeo (2017), Fısıltılı Koridorlar 4: Ses (2005), Arang (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Aralık 1986
Doğum Yeri: Chollanam-do, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Ok-vin Kim
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.67 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,140
2015 29 Dram Oyuncu 6.5 78
2013 27 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2013 Tarihi Oyuncu 8.0 8

Sword and Flower
2013 27 Oyuncu    
2013 27 Belgesel Oyuncu 6.3 41
2012 26 Suç Oyuncu 6.1 200

Ön Cephe
2011 25 Dram Oyuncu 7.4 4,293

Kan Arzusu
2009 23 Dram Oyuncu 7.2 34,235
2009 23 Oyuncu 6.9 206

The Accidental Gangster and the Mistaken Courtesan
2008 22 Aksiyon Oyuncu 6.0 129
2006 20 Komedi Oyuncu 6.1 821
2006 Dram Oyuncu 7.2 21
2006 20 Suç Oyuncu 6.1 1,087
2006 Dram Oyuncu    
2005 Oyuncu    

Fısıltılı Koridorlar 4: Ses
2005 19 Korku Oyuncu 6.6 1,035
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017