Giriş Kayıt
Rihanna

Rihanna (29)


Oyuncu, Senarist, Müzisyen

Robyn Rihanna Fenty, 20 Şubat 1988 St. Michael, Barbados doğumlu oyuncu, senarist, müzisyen. Savaş Gemisi: Hedef Dünya (2012), Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017), (2013) Buraya Kadar (2013), (2006) Gençlik Ateşi: Hep ya da Hiç (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robyn Rihanna Fenty
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1988
Doğum Yeri: St. Michael, Barbados
Diğer Bir İsmi: Robyn Fenty
Takma İsmi: The Barbados Babe
Burcu: Balık
Web Sitesi: |
Boyu: 1.73 m
8.1 (35 Oy)
  • Currently 161.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (198)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 63,070
2016 28 Belgesel Oyuncu 7.2 712
2016 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
Müzik
6.5 45
2016 28 Müzik Oyuncu 7.0 11
2015 27 Belgesel Oyuncu 7.8 32,288
2015 27 Belgesel Oyuncu 6.6 85

Evim
2015 27 Animasyon Oyuncu 6.7 79,898
2015 27 Müzik Oyuncu    
2014 26 Komedi Oyuncu 5.3 28,384
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2013 Müzik Oyuncu 7.0 63

Buraya Kadar
2013 25 Komedi Oyuncu 6.6 336,990
2013 25 Belgesel Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 8.2 73,785
2012 24 Oyuncu    
2012 24 Müzik Oyuncu    
2012 24 Belgesel Oyuncu 7.1 1,086
2012 24 Belgesel Oyuncu 5.9 12,439

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 24 Aksiyon Oyuncu 5.8 214,545
2011 Müzik Oyuncu 5.2 5,192
2011 Müzik Oyuncu 5.1 223
2010 22 Komedi Oyuncu 6.6 24
2008 20 Belgesel Oyuncu    
2008 20 Belgesel Oyuncu    
2008 Reality-TV Oyuncu 6.0 141
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,094

Gençlik Ateşi: Hep ya da Hiç
2006 18 Komedi Oyuncu 5.7 13,205
2004 Müzik Oyuncu 4.5 3,774
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,010
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,457
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,909
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,922
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,947
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017