Giriş Kayıt
Charlie Wing Fung Wong

Charlie Wing Fung Wong


Yapımcı, Editör, Senarist

Charlie Wing Fung Wong, yapımcı, editör, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 5.0 73
2014 Fantastik Yapımcı 5.6 72
2013 Aksiyon Yapımcı
Senarist
4.0 211
2012 Animasyon Yapımcı 3.8 168
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 183
2010 Animasyon Yapımcı 2.8 36
2010 Aksiyon Yapımcı 3.4 198

Ölü ya da Diri
2006 Aksiyon Editorial Department
Çeşitli
4.8 40,594

Yedi Kılıç
2005 Aksiyon Editorial Department 6.2 8,024
2004 Dram Editorial Department 5.2 239
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018