Giriş Kayıt
Charlie Wing Fung Wong

Charlie Wing Fung Wong


Yapımcı, Editör, Senarist

Charlie Wing Fung Wong, yapımcı, editör, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Fantastik Yapımcı 5.6 72
2013 Aksiyon Yapımcı
Senarist
4.0 211
2012 Animasyon Yapımcı 3.8 168
2011 Aksiyon Yapımcı 4.4 183
2010 Animasyon Yapımcı 2.8 36
2010 Aksiyon Yapımcı 3.4 198

Ölü ya da Diri
2006 Aksiyon Editorial Department
Çeşitli
4.8 39,620

Yedi Kılıç
2005 Aksiyon Editorial Department 6.2 8,024
2004 Dram Editorial Department 5.2 239
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,022) Kidnap (4,054) The Fate of the Furious (3,922) The Boss Baby (2,718) Contratiempo (1,863) Dangal (1,690) The Great Wall (1,475) The LEGO Batman Movie (1,314) Get Out (1,305) The Shack (1,144)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,590) American Gods (5,735) Fargo (4,760) Lucifer (4,647) The 100 (2,817) Into the Badlands (2,692) Arrow (2,594) The Flash (1,871) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,766)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017