Giriş Kayıt
Riz Ahmed

Riz Ahmed (34)


Oyuncu

Riz Ahmed, 01 Aralık 1982 Wembley, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Night Of (2016), Dört Aslan (2010), Guantanamo Yolu (2006), Zoraki Radikal (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1982
Doğum Yeri: Wembley, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
7.0 (2 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu 7.1 844
2016 34 Suç Oyuncu 6.8 51

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 34 Aksiyon Oyuncu 8.0 273,225
2016 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 143,356
2016 Suç Oyuncu 8.7 50,350

Gece Vurgunu
2014 32 Suç Oyuncu 7.9 325,611

Kapalı Devre
2013 31 Suç Oyuncu 6.2 18,237

Zoraki Radikal
2012 30 Gerilim Oyuncu 6.9 11,041

Belalı Mahalle
2012 30 Suç Oyuncu 7.1 8,555
2012 Komedi Oyuncu 7.3 52,730

Kara Altın
2011 29 Macera Oyuncu 6.7 9,478
2011 29 Dram Oyuncu 6.0 2,455

Dört Aslan
2010 28 Komedi Oyuncu 7.3 59,161

Son Savaşçı
2010 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 67,093
2009 27 Belgesel Oyuncu 6.8 159

Hırs
2009 27 Dram Oyuncu    
2009 27 Dram Oyuncu 4.8 875
2008 Dram Oyuncu    
2008 26 Gerilim Oyuncu 6.5 2,442
2007 25 Belgesel
Oyuncu
7.8 426
2006 24 Dram Oyuncu    

Guantanamo Yolu
2006 24 Belgesel Oyuncu 7.5 10,512
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,724) Rogue One (6,060) Split (4,629) Assassin's Creed (3,404) Hidden Figures (3,207) Paterson (2,856) Brimstone (2,550) Patriots Day (2,155) The Institute (1,615) Allied (1,553)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,612) Legion (8,258) Arrow (4,960) Legends of Tomorrow (2,497) The Expanse (2,483) Into the Badlands (2,205) Vikings (2,121) The Blacklist (2,011) Black Sails (1,827) Game of Thrones (1,754)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017