Giriş Kayıt
Riz Ahmed

Riz Ahmed (34)


Oyuncu

Riz Ahmed, 01 Aralık 1982 Wembley, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Dört Aslan (2010), The Night Of (2016), Guantanamo Yolu (2006), Zoraki Radikal (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1982
Doğum Yeri: Wembley, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
7.3 (4 Oy)
  • Currently 145/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Western Oyuncu    
2017 Oyuncu 7.1 844
2016 34 Suç Oyuncu 5.5 631

Karatavuk
2016 34 Dram Oyuncu 6.6 2,260

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 34 Aksiyon Oyuncu 7.9 354,009
2016 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 160,471
2016 Suç Oyuncu 8.7 50,350

Gece Vurgunu
2014 32 Suç Oyuncu 7.9 342,467

Kapalı Devre
2013 31 Suç Oyuncu 6.2 18,709

Zoraki Radikal
2012 30 Gerilim Oyuncu 6.9 11,297

Belalı Mahalle
2012 30 Suç Oyuncu 7.1 8,555
2012 Komedi Oyuncu 7.3 56,155

Kara Altın
2011 29 Macera Oyuncu 6.7 9,478
2011 29 Dram Oyuncu 6.0 2,604

Dört Aslan
2010 28 Komedi Oyuncu 7.3 60,813

Son Savaşçı
2010 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 68,656
2009 27 Belgesel Oyuncu 6.8 159

Hırs
2009 27 Dram Oyuncu    
2009 27 Dram Oyuncu 4.8 875
2008 Dram Oyuncu    
2008 26 Gerilim Oyuncu 6.5 2,442
2007 25 Belgesel
Oyuncu
7.8 426
2006 24 Dram Oyuncu    

Guantanamo Yolu
2006 24 Belgesel Oyuncu 7.5 10,512
Film Altyazıları
Baywatch (13,505) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,301) Security (2,781) Dunkirk (2,093) Dangal (2,067) Lady Macbeth (1,959) Wakefield (1,643) 6 Days (1,461) King Arthur: Legend of the Sword (1,315) Alien: Covenant (1,052)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (98,760) The Defenders (8,117) Rick and Morty (1,869) Suits (1,618) The Sinner (1,502) Mr. Mercedes (1,371) Fargo (1,025) The Mist (1,020) Breaking Bad (1,011) Preacher (994)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017