Giriş Kayıt
Riz Ahmed

Riz Ahmed (35)


Oyuncu

Riz Ahmed, 01 Aralık 1982 Wembley, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Dört Aslan (2010), The Night Of (2016), Guantanamo Yolu (2006), Zoraki Radikal (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1982
Doğum Yeri: Wembley, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
7.3 (4 Oy)
  • Currently 145/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Western Oyuncu    

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.0 194
2017 35 Oyuncu 7.1 844
2016 34 Suç Oyuncu 5.5 782

Karatavuk
2016 34 Dram Oyuncu 6.3 4,636

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 34 Aksiyon Oyuncu 7.8 377,172
2016 34 Aksiyon Oyuncu 6.6 167,042
2016 Suç Oyuncu 8.7 50,350

Gece Vurgunu
2014 32 Suç Oyuncu 7.9 352,886

Kapalı Devre
2013 31 Suç Oyuncu 6.2 19,070

Zoraki Radikal
2012 30 Gerilim Oyuncu 6.9 11,297

Belalı Mahalle
2012 30 Suç Oyuncu 7.1 8,555
2012 Komedi Oyuncu 7.3 57,110

Kara Altın
2011 29 Macera Oyuncu 6.7 9,864
2011 29 Dram Oyuncu 6.0 2,649

Dört Aslan
2010 28 Komedi Oyuncu 7.3 61,742

Son Savaşçı
2010 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 69,713
2009 27 Belgesel Oyuncu 6.8 159

Hırs
2009 27 Dram Oyuncu    
2009 27 Dram Oyuncu 4.8 875
2008 Dram Oyuncu    
2008 26 Gerilim Oyuncu 6.5 2,442
2007 25 Belgesel
Oyuncu
7.8 426
2006 24 Dram Oyuncu    

Guantanamo Yolu
2006 24 Belgesel Oyuncu 7.5 10,512
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017