Giriş Kayıt
Riz Ahmed

Riz Ahmed (34)


Oyuncu

Riz Ahmed, 01 Aralık 1982 Wembley, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Night Of (2016), Dört Aslan (2010), Guantanamo Yolu (2006), Zoraki Radikal (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1982
Doğum Yeri: Wembley, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
7.0 (2 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Suç Oyuncu 6.8 51

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 34 Aksiyon Oyuncu 8.1 250,023
2016 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 139,144
2016 Suç Oyuncu 8.7 50,350

Gece Vurgunu
2014 32 Suç Oyuncu 7.9 321,636

Kapalı Devre
2013 31 Suç Oyuncu 6.2 18,123

Zoraki Radikal
2012 30 Gerilim Oyuncu 6.9 11,041

Belalı Mahalle
2012 30 Suç Oyuncu 7.1 8,555

Kara Altın
2011 29 Macera Oyuncu 6.7 9,478
2011 29 Dram Oyuncu 6.0 2,455

Dört Aslan
2010 28 Komedi Oyuncu 7.3 58,721

Son Savaşçı
2010 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 66,711
2009 27 Belgesel Oyuncu 6.8 159

Hırs
2009 27 Dram Oyuncu    
2009 27 Dram Oyuncu 4.8 875
2008 Dram Oyuncu    
2008 26 Gerilim Oyuncu 6.5 2,442
2007 25 Belgesel
Oyuncu
7.8 426
2006 24 Dram Oyuncu    

Guantanamo Yolu
2006 24 Belgesel Oyuncu 7.5 10,512
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,407) Legion (9,408) The 100 (7,022) Arrow (6,730) The Flash (5,908) The Big Bang Theory (4,883) Black Sails (4,217) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,786) Suits (3,721) Vikings (3,502)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017